jun 25

Groep 3, 4 en 5: Lied 300:1b
Groep 6/7 en 8: Lied 300:4

Jurre

Woensdag 27 juni om 18.33 uur is Jurre geboren. Jurre is de zoon van juf Agnes en Marco en het broertje van Naomi. Jurre is met de keizersnede ter wereld gekomen in het Beatrixziekenhuis te Gorinchem. Hij weegt 4240 gram en is 55 cm lang. Moeder en zoon maken het goed. Het adres van de fam. van Rijnsbergen is Abeelhof 15, 4254 BX Sleeuwijk.

Maandag plastic tas meenemen!

Alle kinderen moeten maandag een plastic tas meenemen om de spullen van hun lade in te doen. De lades van de leerlingen kunnen dan schoongemaakt worden op de schoonmaakavond.

Schoonmaakavond voor ouders

Maandag a.s. 2 juli is de jaarlijkse schoonmaakavond. We hopen dat u allemaal even tijd vrij maakt voor een extra schoonmaakbeurt in de groep van uw kind. Alle materialen, waar ook uw kind mee werkt, moeten worden schoongemaakt. Voor de ouders van groep 1 en 2 bestaat ook de mogelijkheid om speelgoed nu al mee naar huis te nemen en thuis schoon te maken. De avond begint vanaf 19.00 uur. Graag opgeven bij de leerkracht. U weet, vele handen maken licht werk!

Laatste schoolweek

Volgende week begint de laatste schoolweek. Een week waarin groep 8 afscheid neemt van school. Dinsdagmiddag zullen zij een musical opvoeren voor de leerlingen van de school. Donderdagmorgen nemen zij afscheid van de school en de leerlingen. Vrijdag 6 juli is de laatste schooldag voor de overige leerlingen. De kinderen zijn ’s middags vrij. Deze dag krijgen zij het rapport mee en de map met schriften en werkjes. Ook zal de schoolgids voor volgend jaar meegegeven worden. De jaarkalender zal, als deze klaar is, te downloaden zijn op de website. Denkt u eventueel aan een extra tasje!
Voor de indeling van volgend schooljaar is dinsdag een extra nieuwsbrief uitgegeven. Mocht u deze gemist hebben, dan kunt u Nieuwsbrief 40a nog terugvinden op de website van de school.

Verkiezing MR

Namens de MR kunnen we u meedelen dat Marjan den Toom gekozen is als MR-lid. We bedanken Marieke Biesheuvel voor haar kandidaatstelling.

Jubileumdag

We kunnen terugkijken op een geslaagde dag. Met paard en wagen zijn juf Ineke, juf Marijke en juf Marja op school aangekomen, onthaald door de kinderen. Vervolgens zijn de cadeaus aangeboden en zijn de jubilarissen toegezongen door de leerlingen. In de hal werd een voorstelling gegeven over talenten en daarna volgden de workshops. In de lunchpauze genoten de kinderen van de heerlijke pannenkoeken en ook werden zij getrakteerd op ijs.
Nogmaals dank aan de ouders die bereid waren pannenkoeken te bakken. Uw schalen staan in de keuken klaar om afgehaald te worden.
Onder “foto’s” vindt u een fotoalbum van deze dag.

Schoolkamp groep

Gisteravond hebben enkele leerkrachten de bonte avond bijgewoond op het schoolkamp van groep 8. Groep 8 en de begeleiders hopen vanmiddag weer in Hoornaar terug te keren.
Via deze weg willen wij slagerij Bouter, Bakkerij de Paauw en de Emté bedanken voor de sponsoring.

Kika run

Volgende week is de laatste week om Mirthe Verspuij en Karin Klomp te sponseren voor de 95 km lange sponsorwandeltocht van Kika. Er staat een potje bij de administratie voor uw bijdrage.

Nieuwsbrief volgend schooljaar

Vanaf volgend schooljaar willen we wekelijks alleen de link van de nieuwsbrief naar u mailen, er komt dan geen papieren versie meer. Mocht u persé een papieren versie willen ontvangen, geeft u dit dan even door bij Tineke of mail dit naar tineke@cbssamenopweg.nl.

2 juli schoonmaakavond
4 juli oud papier