November 2019

Iedere dinsdag- en donderdagmiddag staan de biebmoeders bij toerbeurt paraat in de schoolbibliotheek. Op dinsdagmiddag lenen de groepen 1 t/m 4 boeken en op donderdagmiddag de groepen 5 t/m 8. De kinderen kunnen hun boeken dan inleveren en weer wat nieuws uitzoeken.
We proberen een gevarieerd aanbod aan goede boeken te hebben en hebben zowel lees-, voorlees/prenten- en informatieve boeken. Daarnaast heeft onze bibliotheek ook een aantal boeken voor kinderen die dyslexie hebben. Er is dus voor elk kind wel iets te lenen. Het is in ieder geval belangrijk dat er gelezen wordt, daar is iedereen het wel over eens.
U bent als ouder ook van harte welkom om langs te komen en zelf even te kijken welke boeken we hebben staan. Wij zijn er op dinsdag- en donderdagmiddag. Loop gerust even binnen.

Tot ziens in onze schoolbibliotheek!