mei 19

Medewerkersavond

We willen iedereen nog even herinneren aan de medewerkersavond van vanavond. Deze avond is voor alle vrijwilligers van de school met hun partner. Aanvang van de avond: 19.30 uur.

Klassenfoto

Alle klassenfoto’s zijn uitgedeeld aan de leerlingen. Wilt u het geld (€ 4,50) in het zakje doen en uiterlijk vrijdag inleveren bij de leerkracht? Als u de foto niet wilt houden, kunt u deze in het zakje inleveren bij de leerkracht.

Vaderdag- en moederdagwerkjes

In tegenstelling tot wat u in de schoolkrant heeft kunnen lezen, worden er in de groepen 5 tot en met 8 geen werkjes gemaakt voor vader- en moederdag.
Namens de MR, Inge Aanen

Formatie volgend schooljaar

I.v.m. de ontstane vacature voor directeur zal de indeling van de groepen met de daarbij behorende leerkracht nog even op zich laten wachten. We zullen u, zodra er meer bekend is, op de hoogte stellen.

Sponsorloop

Donderdag 19 mei hebben de groepen 3 t/m 8 meegedaan aan de sponsorloop, georganiseerd door Willemijn van Donk en Melissa van der Vlist. Zij gaan in de zomer een school bouwen in de Oekraïne via de World Servants. Vele rondjes zijn er gelopen om de school. En wat hebben de leerlingen hun best gedaan om sponsoren te zoeken! Tot nog toe is er al een bedrag van ongeveer € 2300 opgehaald. Uiterlijk maandagmorgen kan het geld nog ingeleverd worden bij Tineke.
Het exacte bedrag maken we in de volgende nieuwsbrief bekend. Op de website staat een filmpje van de sponsorloop.

20 mei, medewerkersavond
23 mei, bestuursvergadering