"Groep 1" overzicht

mei 15

Verjaardag

Groep 1 , Groepen

Wat nu als je 4 jaar wordt…., je hebt een paar dagen gewend …… en dan gaat de school dicht. Dat is natuurlijk gek. Deze week bij het opengaan van de schooldeuren kwamen 4 nieuwe kinderen in groep 0/1/2. Welkom allemaal! Jenoah vierde meteen haar verjaardag met een lekkere traktatie!

Bekijken
apr 02

thuisonderwijs week 3

Groep 1 , Groepen

Graag delen we met u de reacties die we terug krijgen van de kinderen en hun ouders. Een inkijkje in thuisonderwijs…. Zaadjes planten is ook zo’n leuke activiteit in deze tijd van het jaar!

Bekijken
mrt 26

Thuisonderwijs in beeld

Groep 1 , Groepen

De juffen maakten een filmpje voor de kinderen… En de kinderen stuurden hun leuke reacties, foto’s en filmpjes terug. Wat worden er veel goede en leuke dingen gedaan! Super leuk al die opdrachten! Thijn, Abel en Jula genieten ervan. Ze zijn enthousiast en doen leuk mee thuis.

Bekijken
mrt 19

Bezoek aan de boerderij

Groep 1 , Groepen

Vrijdag 13 maart zijn we (nog) met elkaar naar de boerderij van boer Arie Aanen geweest. De kinderen hadden er veel zin in. Het was al een bijzondere tijd, omdat er ook kinderen thuis zaten met een (lichte) verkoudheid en er niet bij konden zijn. Wellicht kunt u toch nog even genieten van de foto’s. […]

Bekijken
feb 20

Het kringloopwinkeltje

Groep 1 , Groepen

Op dit moment zijn we aan het werk over het boek “Het kringloopwinkeltje”. Er zijn prachtige verwerkingen bij gemaakt door “Kleuteruniversiteit”. Zo rekenen we met de kinderen en komt er heel veel taal aan bod. Ook het rijmen natuurlijk, want het boek is helemaal in rijmvorm. Ook het scheiden van afval kwam aan bod. Waar […]

Bekijken
1 2 3 21