MediaMasters

Groep 7

dec 02

MediaMasters
Afgelopen week was de week van de mediawijsheid. Groep 7 heeft meegedaan aan het landelijke mediawijsheidspel MediaMasters. In dit spel laten duizenden leerlingen zien hoe mediawijs ze zijn. MediaMasters is een interactieve ervaring die gedurende een week onafhankelijk van niveau, voorkennis en achtergrond door leerlingen gespeeld kan worden. Tijdens de Week van de Mediawijsheid gaan leerlingen dagelijks aan de slag met media. Elke speldag start met een korte aflevering op het digibord. De afleveringen laten niet alleen een spannend verhaal zien maar behandelen ook diverse mediawijsheid thema’s. Daarnaast gaan leerlingen klassikaal aan de slag met opdrachten over media en moeten ze thuis Mediamissies oplossen.

Hieronder de ervaringen van een aantal leerlingen.

Media Masters
Media masters is een leuk spel. Je moet het theater vol krijgen anders komt er een garage van Peck. En dat doe je door vragen te beantwoorden. En hoe
meer je er goed heb, hoe meer tickets er worden verkocht. Je kan ook jokers verdienen. Thuis kan je het spel ook spelen maar dan kan je niet de volgende dag spelen. Bij de finale kan je de jokers inzetten. Die hebben we 29 nov. gespeelt. We hebben 5482 punten verdient. Vrijdag om 2 uur kwam de uitslag. We zijn 682e geworden.
Grt. Madelief van Heukelum

Mediamasters is een erg leuk spel. Je moet er vragen beantwoorden om het theater vol te krijgen anders komt er een garage van Peck. Je moet zo veel mogelijk tickets verzamelen voor de supershow. Je moet dan ook filmpjes bekijken . je kan het thuis ook spelen.
Je kan ook jokers verdienen voor in de finale die kan je in de finale inzetten.
We hebben vandaag vrijdag 29 november 2013 de finale gespeeld we krijgen om 14:00 uur de uitslag binnen hoeveel punten we hadden ben ik al vergeten.
Hartelijke groeten van eva krijnen

Mediamasters is een leuk spel. Je moet het theater vol krijgen anders komt er een parkeergarage van peck. Door vragen te beantwoorden kun je jokers verdienen die je in kan zetten bij de finale en er kunnen ook tickets worden verkocht. Wij hadden in de finale , 29 November 5482 punten vrijdagmiddag om 14:00 was de uitslag!!!
We waren 682e.
Nadia den Breejen