De kerstvakantie van kinderen uit groep 4

Groep 4

jan 13

Anna heeft met haar familie gezwommen in het Caribabad. Met oudjaar heeft ze gekeken naar een spannende film en vuurwerk afgestoken. Bij Intratuin kocht de familie 7 planten en 1 vis. Bij toeval zag Anna klasgenote Jemma toen ze naar een kerststal ging kijken.

Maartje heeft naar vuurwerk gekeken. Haar broer heeft vuurwerk gekocht, maar dat is niet allemaal de lucht in gegaan. Er is nog over. Maartje heeft in de vakantie met haar opa en oma’s gegeten.

De vader van Suze heeft oliebollen gebakken. Het nichtje van Suze kwam op bezoek en ook de opa en oma van Suze. Ze heeft in Gorinchem naar het vuurwerk gekeken. Thomas en Gijs staken het vuurwerk af.

Sophie Bouwman ging bij haar nichtje logeren. Sophie is naar de Biesbos geweest en heeft gezwommen in de vakantie. Zelf heeft ze wat vuurwerk afgestoken. Met Martha samen heeft ze een taart gebakken. Ze is naar haar oma’s geweest en heeft patat gegeten.

Ook Jesse heeft vuurwerk afgestoken; een honderdduizendklapper maar liefst. Hij ging die avond heel laat naar bed. Hoe laat het ook was, hij moest van zijn moeder zijn tanden nog poetsen. In de vakantie heeft Jesse een chocoladeletter en een CD van Nick en Simon gekregen.

Luuk mocht met zijn vader mee, gezellig in een grote truck. Hij had op het laatst wel een houten achterwerk van het lange zitten…

Peter heeft heel mooi vuurwerk gezien, maar er was ook wel wat irritant spul bij, dat piepte in Peters oren.

Thijmen ging met zijn opa en oma naar de schaatsbaan in Breda. Zijn zusje en neefje waren er ook bij. Daar ontdekte Thijmen dat hij schaatsen heel leuk vindt. Nu wil hij op schaatsles.

Marten stak een honderdduizendknaller af en een vuurpijl. Hij lag oudejaarsnacht pas laat in bed.

Ook Anne stak vuurwerk af. Ze is naar het bos geweest en heeft paard gereden. Ze heeft een heel leuke vakantie achter de rug.

Jordi heeft met zijn vader, met Peter en met Kees een hele ochtend oliebollen en appelbeignets gebakken. Daarna moest hij wel gaan douchen…

Martha is oudejaarsavond eerst even naar bed gegaan. Toen het tijd was voor het vuurwerk, is ze wakker gemaakt. Haar vader stak het vuurwerk af en Martha mocht kijken. Om kwart voor een ging ze weer naar bed. Martha is naar het zwembad geweest en heeft ook gegourmet in de vakantie.

Isis wenst iedereen uit haar klas een gelukkig nieuwjaar. Ze heeft bij haar tante vuurwerk afgestoken en ging toen dat voorbij was, pas om half drie ’s nachts naar bed.

Lara heeft bij haar oma en bij Thijmen gegeten en ze heeft bij Benthe gelogeerd.

Benthe heeft het druk gehad, want ze is naar een paar verjaardagen geweest en was bij een oom en bij een achterneefje en achternichtje. Had haar vriendin en buurmeisje Lara op bezoek. Naast dit alles heeft ze ook haar vader nog geholpen, ze hebben samen gewerkt.

Jemma heeft een kerststal ( en Anna …) gezien. Ze heeft bij haar oma gelogeerd. Heeft naar vuurwerk gekeken en heeft op verschillende adressen nieuwjaar gewenst. Oudejaarsavond is ze gewoon de hele avond wakker gebleven.

Ruben lag 31 december pas om half drie op bed. Dat was nadat hij prachtig vuurwerk had gezien.

Jaroah ging wel even slapen voordat hij om twaalf uur vuurwerk af ging steken. Dat deed hij bij zijn vriendinnetje in Meerkerk. Zijn eigen ouders en haar ouders waren er ook bij. De volgende dag was hij druk met het opruimen van de resten van het vuurwerk.

Guido heeft een sportieve vakantie achter de rug. Hij heeft onder andere geskied en geschaatst. Dit vond hij erg cool. Natuurlijk heeft Guido vuurwerk gezien. Al met al een leuke vakantie.

De bioscopen hadden niet te klagen over het aantal bezoekers. Ruben, Jemma, Benthe, Lara en Isis zijn naar de film geweest in de kerstvakantie. De meeste kinderen zijn naar “ Mees Kees op kamp “ geweest.