Verjaardag van de juffen

Groep 5

dec 12

Lois

Het was een heel leuke verjaardag. We gingen snoephappen en een quiz doen, het was heel leuk. Bijna iedereen was verkleed. Ik niet, ik wist niet wat ik aan moest doen.
Ewoud

Ik vond het heel leuk dat Jelle en Kian gingen dansen, het was heel lomp dansen. Jelle ging het meeste doen. Snoephappen was ook leuk.
Jochem

30 november vierden juf Agnes en juf Inge hun verjaardag. We gingen een wedstrijdje snoephappen doen en we deden een spel waarmee je pepernoten kon verdienen. Het ging zo: er waren 3 teams. Het eerste team begon, 1 kind uit dat team moest iets op het bord tekenen. Als team 1 het in 30 seconden geraden had, dan kregen ze een pepernoot. Dat ging ook zo bij team 2 en 3. Er waren ook rekenvragen en waar of niet waar vragen. Als je iets fout had, moest je een pepernoot inleveren. Wie het eerste voor iedereen in het team een pepernoot had, die had gewonnen. We gingen ook nog een stukje kijken van de dvd Het paard van Sinterklaas. Het was heel leuk!
Nadia

Toen het begon, gingen we snoephappen. We werden heel erg nat. Toen we de klassen rond gingen, gingen Eva en ik bij groep 6/7 langs. Met de bingo was het heel leuk, want ik had twee prijsjes gewonnen. Die twee prijsjes waren: een pen en een gum. Op het laatst gingen we een film kijken en toen ging de bel.
Loek

De verjaardag van de juffen was heel leuk. We gingen snoephappen, bingo doen en een film kijken. We keken naar Het paard van Sinterklaas.
Eva

De verjaardag was leuk. We gingen snoephappen, we hebben een quiz gedaan en toen zat ik naast de juf. Het was een hele leuke dag.
Maxim

De verjaardag van juf Inge en juf Agnes was heel leuk. We gingen snoephappen, we waren heel erg nat. Jelle, Lois en Maxim waren de winnaars.
Kian

De juffrouws waren jarig op woensdag 30 november en het was heel leuk.
Wesley