okt 13

groep 3 t/m 5 Waarom staan die stenen daar?
groep 6 t/m 8 Opw. 680

Kinderboekenweek

Vanmorgen is de kluis gekraakt door de code die is verdiend met het lezen/tekenen over “Bibbers in je buik”. Iedere groep heeft een prachtige prijs voor de groep gekregen.

Gratis boeken voor de schoolbieb!

De actie van Bruna voor gratis boeken van de schoolbieb loopt nog t/m 15 oktober. We hebben al enkele aankoopbonnen van kinderboeken binnen. Heeft u ook nog kinderboeken gekocht, dan kunt u ook na de vakantie uw aankoopbon nog inleveren bij Tineke.
Voor 20% van de aankoopwaarde van de boeken kunnen we voor de schoolbibliotheek gratis boeken uitzoeken bij Bruna.

KiKa Kidsrun

Wat een geweldig doel hebben we kunnen steunen samen met OBS de Klim-op en Trippel Trappel. Met elkaar is er ruim 6.000 euro opgehaald en wat is er hard gerend. Dank aan alle mensen die dit mede mogelijk gemaakt hebben!
Gerrit heel veel succes straks met de marathon in Tokyo!
Op de website vindt u een fotoalbum van deze mooie middag.

Ouder vertel moment

Gisteren is in de middag en de avond het ouder vertel moment geweest waarvoor u allen was uitgenodigd. Voor de leerlingen van groep 4b/5 wordt later een moment bepaald waarop deze gesprekken plaatsvinden. De leerlingen van groep 3 worden thuis bezocht.

Juffendag groep 2

Juf Anja, juf Marijke en juf Paula hebben vandaag hun verjaardag gevierd. Het was een hele gezellige ochtend. Hierbij een foto van de feestelijke ochtend. Na de vakantie komt er een fotoalbum van op de site.

Welkom juf Martine

Vanaf maandag komt juf Martine voor groep 4b/5. Zij zal zich in de volgende nieuwsbrief aan u voorstellen. Fijn dat
Juf Martine gelijk na de herfstvakantie aan de slag kan gaan in groep 4b/5. Gisteren was juf Klarien dus voor het laatst en vandaag is het de laatste dag voor juf Dyane.
Fijn dat ze de afgelopen periode in konden vallen in de groep en we wensen ze veel succes met de nieuwe uitdaging(en) die ze aan gaan na de herfstvakantie.

Zendingsproject

Het vrolijke project Tjeko LIVE is afgesloten. De kinderen hebben met uw medewerking een prachtig bedrag opgehaald voor stichting Tjeko: € 563,34
Stichting Tjeko wil u ook via deze weg hartelijk bedanken namens de Ugandese kinderen die nu kunnen gaan genieten van een dag vol spel en creativiteit!

Zendingsgeld herfstvakantie tot voorjaarsvakantie

Komende periode sparen wij voor Open Doors! Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp. Open Doors werkt wereldwijd in zo’n vijftig landen. Daarnaast wil Open Doors westerse christenen betrekken bij de vervolgde kerk. Open Doors doet dit omdat ze gelooft dat wanneer één lid lijdt, alle leden meelijden (1 Korintiërs 12:26) en omdat ze gelooft in de zendingsopdracht (Matteüs 28:19) en dat alle deuren openstaan voor het Evangelie.
Helpen jullie mee? Wij zullen naast het zendingsgeld ook in de klassen aandacht besteden aan de vervolgde kerk. We hebben gebedskaartjes, zo kunnen wij met elkaar voor vervolgde christenen bidden!

Leerlingenlijsten op papier

Via ouderportaal kunt uw wel de adressen van de klasgenoten van uw kind zien, maar daar zijn sinds kort de telefoonnummers niet meer zichtbaar. We willen nu de leerlingenlijsten van de groep dit jaar weer op papier aan uw kind meegeven. Mocht u bezwaar hebben dat uw telefoonnummer daarop staat, wilt u dit dan mailen naar administratie@cbssamenopweg.nl? Na de vakantie krijgt uw kind de lijst mee naar huis.

Herfstvakantie

Volgende week hebben alle leerlingen vrij vanwege de herfstvakantie. We wensen iedereen een fijne vakantie en hopen elkaar weer maandag 23 oktober te ontmoeten.

Onder “foto’s” staat een nieuwe album van de Kika run.

15 oktober juf Marja jarig
16 oktober t/m 20 oktober herfstvakantie