Nieuwsbrief 37

Nieuwsbrief

mei 30

Schoonmaakavond

De jaarlijkse schoonmaakavond is gepland op maandag 27 juni. We hopen dat u allemaal even tijd vrij neemt voor een extra schoonmaakbeurt in de groep. Alle materialen, waar ook uw kind mee werkt, moeten worden schoongemaakt. Voor de ouders van groep 1 en 2 bestaat ook de mogelijkheid om speelgoed nu al mee naar huis te nemen en thuis schoon te maken. De avond begint vanaf 19.00 uur.

10 minuten gesprekken groep 1 t/m 7

Op woensdag 15 juni zijn er 10 minuten gesprekken voor de ouders van de leerlingen van groep 1 t/m 7. Ook de gesprekken van groep 7b zijn op woensdagavond, dit in tegenstelling tot wat op de schoolkalender staat.
Het rooster voor de spreekavond wordt vandaag aan uw kind meegegeven.

Schoolbibliotheek

Vanaf vandaag worden er geen boeken meer uitgeleend. Als er nog boeken thuis zijn, moeten deze voor 24 juni ingeleverd worden. De boeken kunnen alle dagen in de schoolbibliotheek op de tafel worden gelegd.

Sollicitatieprocedure nieuwe directeur

In de afgelopen weken hebben we verschillende sollicitatiebrieven voor de functie van directeur ontvangen. Inmiddels hebben de eerste gesprekken plaatsgevonden. U zult begrijpen, dat het nog enige tijd vergt om tot een goede keuze te komen. Hiermee hangt samen, dat de exacte invulling van de (combinatie)groepen en verdeling van leerkrachten voor volgend schooljaar nog onzeker is. Zolang we niet weten wie straks onze directeur is en wanneer hij/zij kan beginnen, kunnen alle scenario’s nog veranderen. We realiseren ons, dat dit voor ouders en teamleden niet prettig is, maar op dit moment is de situatie zo. We doen er alles aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen op dit punt. We houden u op de hoogte.
Het bestuur.

Schoenendozendeksels en keukentegeltjes

Juf Ineke is op zoek naar schoenendozendeksels en keukentegeltjes voor volgend schooljaar. Wie kan haar daaraan helpen? Graag inleveren in groep 6/7a.

Voor de geïntresseerden

In de linkerkolom van de homepage van de website van school staat een icoontje van een vos met de rss kleuren. Als u daarop klikt gaat u naar de feed: http://feeds.feedburner.com/cbssamenopweg. Daarop staat altijd het laatste nieuws. En via feedburner kunt u zich eenvoudig op die feed abonneren en zo met uw voorkeurs rss reader het laatste nieuws lezen zonder daarvoor speciaal naar de website te hoeven gaan.


Data om te onthouden

13 juni alle leerlingen vrij
15 juni 10 minuten gesprekken groep 1 t/m 7
21 juni afscheidsdag meester Jaap
22 juni t/m 24 juni schoolkamp groep 8

Groeten,
Jaap van den Berg