Nieuwsbrief 36

Nieuwsbrief

mei 27

10 minuten gesprekken groep 1 t/m 7

Op woensdag 15 juni zijn er 10 minuten gesprekken voor de ouders van de leerlingen van groep 1 t/m 7. Alle leerlingen krijgen vandaag een uitnodiging mee naar huis. Wilt u het strookje uiterlijk maandag 6 juni inleveren op school?

Bezoek groep 3 bibliotheek Giessenburg

Op dinsdag 7 juni brengt groep 3 een bezoek aan de bibliotheek in Giessenburg. Juf Tirza en meester Tom zijn nog op zoek naar ouders die willen rijden. Ze vertrekken om 9.45 uur en zijn om 12.00 uur weer terug. U kunt zich opgeven bij de leerkrachten of via tineke@cbssamenopweg.nl. Wilt u ook even doorgeven of u erbij wilt blijven of tussendoor weg gaat?

Gevonden voorwerpen

Er is een huissleutel gevonden met een sleutelhanger eraan van een piraat, tevens is er een babyspeentje gevonden. Ook ligt er een roze rugzak “Bratz” met twee broodtrommeltjes en een linnen tas met twee paar voetbalschoenen. Mist u nog iets anders, kijkt u dan in de krat in de hal. Aan het begin van de zomervakantie worden al deze spullen weggedaan.

Hemelvaartsdag

Donderdag 2 juni en vrijdag 3 juni zijn de kinderen vrij.

Activiteiten te lezen op de website

Op de website staan berichten over het schoolreisje van groep 1 en groep 2 en over het schoolkorfbaltoernooi.

Klassenfoto

Heeft u het geld voor de klassenfoto of de klassenfoto al ingeleverd bij de leerkracht?

Formatie volgend schooljaar

I.v.m. de ontstane vacature voor directeur zal de indeling van de groepen met de daarbij behorende leerkracht nog even op zich laten wachten. We zullen u, zodra er meer bekend is, op de hoogte stellen.

Sponsorloop

Maandagmiddag hebben Willemijn en Melissa de “cheque” overhandigd gekregen. Na dit moment is er nog wat sponsorgeld ingeleverd. Het totale bedrag is uitgekomen op € 2610,31. Een prachtig bedrag waar zij heel veel goeds mee kunnen doen!

Voor de geïntresseerden

In de linkerkolom van de homepage van de website van school staat een icoontje van een vos met de rss kleuren. Als u daarop klikt gaat u naar de feed: http://feeds.feedburner.com/cbssamenopweg. Daarop staat altijd het laatste nieuws. En via feedburner kunt u zich eenvoudig op die feed abonneren en zo met uw voorkeurs rss reader het laatste nieuws lezen zonder daarvoor speciaal naar de website te hoeven gaan.

Afscheid groep 8

Het duurt nog wel even, maar we maken u erop attent dat het afscheid van groep 8 op dinsdag 28 juni is. Op woensdag 29 juni nemen zij afscheid van de leerlingen op school.


Data om te onthouden

1 juni juf Jolanda jarig
1 juni ophalen oud papier
2 en 3 juni alle leerlingen vrij
13 juni alle leerlingen vrij
15 juni 10 minuten gesprekken groep 1 t/m 7

Groeten,
Jaap van den Berg