mei 16

Medewerkersavond

We willen iedereen nog even herinneren aan de medewerkersavond van vrijdag a.s. Deze avond is voor alle vrijwilligers van de school met hun partner. U kunt zich nog opgeven tot dinsdagochtend 17 mei 11.00 uur. Aanvang van de avond: 19.30 uur.
Opgeven kan telefonisch via 0183-589205 of via tineke@cbssamenopweg.nl

Sponsorloop 19 mei

Deze zomer gaan wij, Willemijn van Donk en Melissa van der Vlist, naar Oekraïne met de organisatie World Servants.
Daar gaan we een kleuterschool bouwen voor de kinderen in die omgeving. Het is voor jullie heel logisch dat je naar school gaat, maar daar is dat helemaal niet zo. Wij willen de kinderen van Oekraïne ook een kans geven om naar school te gaan. En daar hebben we geld voor nodig….
Daarom gaan we bij jullie op school een sponsorloop organiseren.
We hebben bij jullie in de klas uitgelegd hoe het werkt. Probeer zoveel mogelijk sponsors te zoeken!!
Het geld moet op uiterlijk 23 mei worden ingeleverd bij Tineke.
De sponsorloop vindt plaats op donderdag 19 mei. Jullie moeten rondjes om de school lopen.
Het schema is als volgt:
Groep 3 en 4: 9.00 uur,
Groep 4 en 5: 9.30 uur,
Groep 6 en 7a: 11 uur,
Groep 7b en 8: 11.30 uur.
Het zou natuurlijk heel leuk zijn als er veel supporters komen om jullie aan te moedigen!

20 mei, medewerkersavond
23 mei, bestuursvergadering