Nieuwsbrief 17

Nieuwsbrief

dec 16

Lied van de week
Groep 3,4,5a: Kerstlied
Groep 5b,6,7 en 8: Kerstlied

Schoolfruit
Volgende week krijgen de kinderen een kiwi, een appel en een peer.
Kerstviering groep 3 t/m 8
Op dinsdagavond 20 december is de kerstviering voor de groepen 3 tot en met 8. Het thema is ‘Gewoon heel bijzonder’. De viering start om 19.00 uur en zal plaatsvinden in het Bruisend Hart. De deuren zijn vanaf 18.45 uur geopend. Ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes zijn van harte welkom om het Kerstfeest met ons te vieren. Na de viering (rond 20.00 uur) is er nog een gezellig samenzijn op het plein met drinken en wat lekkers. Zorg dat je warm aangekleed bent, want het kan koud zijn. Tot ziens op 20 december!

Kerstviering groep 1 en groep 2
Groep 0/1 en 2 vieren het Kerstfeest op woensdag 21 december in de school. Aanvang van deze avond is 19.00 uur. Per kind mogen er drie personen mee. I.v.m. het ordelijk verlopen van de avond, geen kleinere kinderen meenemen. De viering zal ongeveer één uur duren. Na afloop is er nog een gezellig samenzijn.
Ouderraad bedankt!

We willen de ouderraad bedanken voor het vele werk wat zij weer verricht hebben en wat zij nog gaan doen. De lichtbrigade, de aankomst en de viering van Sinterklaas, de school weer in kerstsfeer en de hapjes en drankjes na de kerstvieringen enz. enz. Heel veel dank daarvoor. En wat een prachtige kerststal hebben jullie gemaakt!

 

Kerstvakantie
Alle leerlingen hebben op vrijdagmiddag voor de kerstvakantie vrij. Ook zijn alle leerlingen vrij op maandag 9 januari i.v.m. een studiedag van de leerkrachten.
Website
Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.
Data om te onthouden
20 december kerstviering groep 3 t/m 8 met ouders in Het Bruisend Hart
21 december kerstviering groep 1 en 2 met ouders in de school.
23 december alle leerlingen ’s middags vrij
26 december t/m 6 januari 2017 kerstvakantie
9 januari 2017 studiedag, alle leerlingen vrij

Groeten,
Jolanda Mulder
directie