Nieuwsbrief 19

Nieuws

jan 18

Lied van de week

Groep 3 t/m 5 Lied 74:1
Groep 6 t/m 8 Opw 595

Schoolfruit

De leerlingen krijgen donderdag een peer, vrijdag krijgen de leerlingen wortel.

Studiedag

Woensdag 23 januari is een studiedag voor de leerkrachten. Alle leerlingen zijn deze dag vrij.

Dirk IV-loop

Zaterdag 26 januari 2019 wordt de 30e Physio•Fit Dirk IV Loop gehouden. Dit is een jubileumloop en daar zijn zij trots op. Naast de kind en ouderloop, wordt er ook dit jaar weer een jeugdloop gehouden. De start van kind en ouderloop is rond 11:00 uur. De jeugdlopen gaan hierna van start. Het parcours is op het Dirk IV Plein in Hoornaar. Voor de afstanden van de groepen verwijzen wij u graag naar onze website http://dirkivloop.nl/index.php/deelnemers/jeugdloop. Deelname voor de kinderen is gratis. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl. Alle kinderen krijgen na afloop een herinnering en drinken.

Omdat het voor hen een jubileumeditie is wordt er direct na de jeugdloop ook een FOUTE ESTAFETTELOOP gehouden, de loop om gezien te worden en lopen voor het goede doel. Meer informatie zie www.dirkivloop.nl of op facebook.

Verkeerde datum kerkdienst kerk, school en gezin

Vorige week stond in de nieuwsbrief de verkeerde datum van de kerkdienst kerk, school en gezin. De juiste datum is zondag 17 februari.

Open ochtend

De open ochtend voor nieuwe leerlingen zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 12 februari van 9.00 uur tot 11.00 uur. Deze ochtend is bedoeld voor ouders met hun kind dat 4 jaar wordt voor juli 2020. Er kan ook in groep 1 gekeken worden en uw kind kan worden ingeschreven. Voor de ouders die al een kind op school hebben, is het afhalen van een inschrijfformulier voldoende. Dit kan elke ochtend afgehaald worden bij Tineke. Het formulier is ook te downloaden via de website.
Kent u iemand die een kind heeft dat 4 jaar wordt, wilt u dit dan aan ons doorgeven? We kunnen dan voor een persoonlijke uitnodiging zorgen.

Website

Op de website staat nieuws bij groep 1 en algemeen nieuws over de kinderboekenjury.

Data om te onthouden

23 jan studiedag, alle leerlingen vrij
28 jan juf Gerlinde jarig
29 jan maandviering groep 7
31 jan start poëzieweek
1 feb rapport
6 feb oud papier
17 feb kerkdienst kerk, school en gezin

Namens,

Jolanda Mulder
directeur