Nieuwsbrief 9

Nieuws

okt 19

Lied van de week

Groep 3 t/m 5 Wees niet bang
Groep 6 t/m 8 Ps 121:4

Gymlessen door GiGa voor groep 1 en groep 2

De leerlingen van groep 1 en groep 2 krijgen op de volgende data gymles van Giga: donderdag 11 november, maandag 19 november en maandag 26 november. Wilt u zorgen dat de gymkleding op school is?
Na de herfstvakantie gymmen we ook op dinsdag in gymkleding in het speellokaal.

Groep 1 en groep 2 bezoeken voorstelling

Op dinsdag 6 november gaan de leerlingen van groep 1 en 2 naar een voorstelling van het jeugdtheater in Hoogblokland.
De voorstelling heet “Over een kleine mol die…” Het is een vrolijke slapstickvoorstelling vol dieren en dierenpoep, gebaseerd op het bekende prentenboek “Over een mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft”.
Juf Marriëtte, juf Anja en juf Marijke zijn op zoek naar (groot)ouders die willen rijden. Opgeven kan bij de leerkracht.

Vooraankondiging Doemiddag Windroos

Op woensdagmiddag 14 november a.s. organiseert de Windroos, VMBO-locatie van Stichting CVO-AV in Gorinchem, een Doemiddag. Informatie volgt nog, opgeven voor de Doemiddag kan al wel via de website (www.cvo-av.nl).
Team van de Windroos

Doemiddag de Bossekamp

Christelijk vmbo “De Bossekamp” organiseert op woensdagmiddag 21 november een doe-middag voor basisschoolverlaters, met een speciaal programma voor de ouders. Aanmelden voor 14 november 2018 op www.wellantvmbo.nl/debossekamp.

Trainingen Dappere Dino’s en KIES

Vivenz maatschappelijke dienstverlening en Rivas zijn voornemens om dit najaar de trainingen Dappere Dino’s en KIES in onze regio te geven. Ons werd gevraagd ouders van leerlingen op deze training te wijzen. Voor meer informatie klikt u op de volgende link. flyer KIES 2018

flyer najaar 2018 gorinchem

Biddende moeders

Al vele jaren bestaat er een groep van (meestal) moeders die iedere week bij elkaar komt om te bidden voor de school. We doen dit omdat we geloven in de kracht van het gebed. Door de school, de kinderen en de leerkrachten te omringen met en te ondersteunen door gebed, zien we met vertrouwen uit naar wat God ons geeft. Iedere week komen we bij elkaar op dorpsweg 114, waar een kop koffie of thee voor je klaar staat. Vanaf de herfstvakantie zal dit niet meer op donderdag zijn, maar iedere vrijdag om 8.30 uur. Heb jij tijd en zin om bij ons aan te sluiten, dan ben je meer dan welkom! We kunnen zeker versterking gebruiken! Als je meer informatie wilt, of gewoon een keertje wilt meekijken, spreek ons gerust een keertje aan of kom langs op vrijdagochtend!.
Esther v.d. Vlist, Mirjam de Zeeuw en Nicole Versteeg.

Herfstvakantie

Maandag 22 oktober begint de herfstvakantie. Het team wenst u en uw kinderen een fijne vakantie. We hopen elkaar weer te zien op maandag 29 oktober.

Website

Op de website staat onder groep 6 een stukje over de KanjerKinderboekenweek.

Data om te onthouden

22 okt t/m 26 okt herfstvakantie
30 okt juf Paula jarig
7 nov dankdag voor gewas en arbeid
7 nov oud papier
13 nov maandviering groep 1

Namens,

Jolanda Mulder
directeur