okt 05

Groep 3,4 en 5: Ps 146:1
Groep 6,7 en 8: Opw. 77

Maandopening groep 2

Maandag a.s. verzorgt groep 2 om 8.30 uur de maandopening in de hal van de school. Alle ouders van de leerlingen van groep 2 worden daarbij van harte uitgenodigd. De opening zal om ongeveer 9.00 uur weer afgelopen zijn.

Kinderboekenweek 3 t/m 14 oktober

“Hallo wereld!” en “Wie ben jij? ” Dit zijn de thema’s van de kinderboekenweek. In de klas en in de schoolbibliotheek wordt er aandacht aan besteed. Ook de ouderraad heeft dit thema gebruikt met de versieringen in de hal van de school. Voor meer informatie kunt u terecht onder “Bibliotheek” op de website.

Rooster verplichte 10-minutengesprekken voor groep 1 t/m 6 en 8

Het rooster voor de 10-minutengesprekken is uitgedeeld aan de leerlingen, vandaag krijgen zij ook een gespreksformulier mee. De leerkrachten willen dit formulier maandag weer ingevuld retour. Het rooster en het gespreksformulier is ook terug te vinden onder “downloads” op de website.

100-ste fokveedag

Kindermarkt
Er zal dit jaar geen kindermarkt gehouden worden, dit in tegenstelling tot voorgaande jaren.
Record Touwbreien
Er is deze week enorm hard gewerkt om het record touwbreien te vestigen, niet alleen door de leerlingen van groep 4 t/m 8 maar ook door de vele vrijwilligers die deze week geholpen hebben bij het breien. Heel hartelijk dank daarvoor. Op dit moment is nog niet bekend of het record gevestigd is, maar houdt u de website in de gaten.
Maandagmorgen is de aftrap gegeven door de voorzitter van de fokveedag en de burgemeester van Giessenlanden. Ook is er bij TV Rijnmond aandacht aan besteed. De uitzending van TV Rijnmond is terug te vinden via www.rijnmond.nl/nieuws/01-10-2012/wereldrecordpoging-touwknopen-hoornaar. Onder “nieuws” op de website vindt u nog meer stukjes en foto’s van het touwbreien.
Kaaskeuring
Groep 5 t/m 8 heeft de kaaskeuring bijgewoond in Het Bruisend Hart. Ook daar is door TV Rijnmond een nieuwsitem van gemaakt, dit wordt vanmiddag, 5 oktober, uitgezonden.
Groep 1 t/m 4 hebben een kaaskeuring in de klas gedaan.

Groep 4 bezoekt de bibliotheek in Giessenburg

Groep 4 brengt op donderdagmorgen 11 oktober een bezoek aan de bibliotheek in Giessenburg. Daar zal een kinderboekenschrijver of -schrijfster een verhaal vertellen. De leerlingen zijn om 12.00 uur weer terug op school.

Foto’s schoolreis en bezoek boerderij groep 1 en 2

Op de website zijn fotoalbums gemaakt van de schoolreis naar het Dolfinarium en van het bezoek aan de boerderij door groep 1 en 2.

Verkleedkleren groep 1

In groep 1 hebben we wat verkleedkleren met wat gaten en scheuren. Zou iemand wat kleding willen verstellen?

8 oktober maandopening groep 2
9 oktober verplichte 10-min. gesprekken groep 1 t/m 6 en groep 8