Nieuwsbrief 40

Nieuws

jul 01

Lied van de week

Groep 3 en 4: Jona, jona
Groep 5 t/m 8: Opw. voor kids 170

Einde schooljaar in zicht

Nog een week en dan zit ook dit schooljaar erop. Er worden al veel voorbereidingen getroffen voor volgend schooljaar, maar eerst sluiten we schooljaar nog goed af.
De bibliotheekmoeders vragen nog alle boeken terug van de schoolbibliotheek. Wilt u thuis nog even kijken of uw kind nog boeken heeft van school? Deze kunnen neergelegd worden op de tafel in de bibliotheek.
Ook de boeken van Tito, die aan de leerlingen van groep 2 zijn meegegeven, graag inleveren bij de juf.
Woensdag 6 juli zal groep 8 afscheid nemen van de school, de leerlingen en de leerkrachten. ’s Morgens zullen zij in gala op school verschijnen en afscheid nemen van de leerlingen. Daarna hebben zij een gezellige dag met elkaar, die afgesloten wordt met een barbecue met het personeel. ’s Avonds is er een gezellig samenzijn met ouders en leerkrachten.

Vossenjacht

Op donderdag 7 juli wordt er een vossenjacht gehouden op school. De leerlingen eten deze dag allemaal op school. De school gaat uit om 14.15 uur.
.

Gezellig afscheid

Graag willen we alle ouders, verzorgers, vrijwilligers en belangstellenden van harte uitnodigen voor een gezellig moment van afscheid.
U weet inmiddels dat onze directeur Inge Ros na de vakantie op een andere school aan de slag zal gaan. Donderdag 7 juli tussen 14.30 en 16.00 uur (aansluitend aan de vossenjacht) heeft u de gelegenheid om haar de hand te schudden. Tegelijkertijd is het een goed moment om elkaar en de leerkrachten een prettige vakantie te wensen. We hopen op uw komst!
Het bestuur.

Playbackshow BSO Polderkids

Op BSO de Polderkids beginnen wij de zomervakantie met een playbackshow. Dit is op de eerste maandag van de vakantie.
Wij vinden het super leuk als er zoveel mogelijk kinderen komen en daarom zijn alle kinderen van 13.00 tot 16.30 welkom!!
Heb jij een lievelingsnummer, een leuke dansje, reclame of toneelstukjes die je graag wilt laten zien op de playbackshow? Meld je dan aan bij ons en dan zetten we je op de lijst. Voor vragen en aanmeldingen kun je ook een email sturen naar: polderkids@wasko.nl
BSO de Polderkids heeft in de zomervakantie diverse thema’s. Zie foto

Vrije middag laatste schooldag

We willen u erop wijzen dat vrijdagmiddag 8 juli een vrije middag is voor alle leerlingen. De vakantie begint dus voor iedereen om 12.00 uur.

Website

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.
Er is nieuws onder “bestuur”, bij groep 2, bij groep 5/6a en bij groep 6b/7.
Er is een fotoalbum van de excursie naar het baggermuseum, de tennisclinic en van de maandviering van groep 3.


Data om te onthouden

6 juli afscheidsavond voor groep 8
7 juli leerlingen van groep 1 t/m 7 eten op school, aansluitend vossenjacht. School uit om 14.15 uur.
8 juli alle leerlingen vrij vanaf 12.00 uur, begin zomervakantie

Groeten,
Inge Ros