jul 01

Groep 3 en 4: Al ligt de hele stad in stukken
Groep 5 t/m 8: Opw 557

Einde schooljaar nadert

Het einde van het schooljaar nadert. Voorbereidingen voor het volgende schooljaar zijn ook in de groepen al in volle gang.
Ook de bibliotheekmoeders willen de laatste week voor de vakantie alle geleende bibliotheekboeken weer terug. Kijkt u even of u thuis nog boeken hebt van de schoolbibliotheek?
Voor de ouders van groep 2 geldt dat ook alle boeken van Tito weer ingeleverd moeten worden bij de juf.

Gezellig moment van afscheid

Graag willen we alle ouders, verzorgers, vrijwilligers en belangstellenden van harte uitnodigen voor een
GEZELLIG MOMENT VAN AFSCHEID
U weet inmiddels dat onze directeur Inge Ros na de vakantie op een andere school aan de slag zal gaan. Donderdag 7 juli tussen 14.30 en 16.00 uur (aansluitend aan de vossenjacht) heeft u de gelegenheid om haar de hand te schudden. Tegelijkertijd is het een goed moment om elkaar een prettige vakantie te wensen. We hopen op uw komst!

Ouderhulp gevraagd voor vossenjacht

Voor groep 1 en 2 zijn we op zoek naar ouders, opa’s en/of oma’s die willen helpen bij de lunch op school op donderdag 7 juli en de daarop aansluitende vossenjacht. U kunt zich opgeven bij de leerkrachten van groep 1 en 2.
De groepen 1 t/m 7 eten donderdag 7 juli tussen de middag op school en zijn om 14.15 uur uit.

Vrije middag laatste schooldag

We willen u erop wijzen dat vrijdagmiddag 8 juli een vrije middag is voor alle leerlingen. De vakantie begint dus voor iedereen om 12.00 uur.

Playbackshow bij BSO Polderkids

Op BSO de Polderkids beginnen wij de zomervakantie met een playbackshow. Dit is op de eerste maandag van de vakantie.
Wij vinden het super leuk als er zoveel mogelijk kinderen komen en daarom zijn alle kinderen van 13.00 tot 16.30 welkom!!
Heb jij een lievelingsnummer, een leuke dansje, reclame of toneelstukjes die je graag wilt laten zien op de playbackshow? Meld je dan aan bij ons en dan zetten we je op de lijst. Voor vragen en aanmeldingen kun je ook een email sturen naar: polderkids@wasko.nl
Wij hebben er zin in!! Jullie ook?

Tijdens de vakantie heeft BSO Polderkids diverse thema’s. Zie de bijgevoegde foto.

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.
Er is nieuws onder “bestuur”, bij groep 2, bij groep 5/6a en bij groep 6b/7.
Er is een fotoalbum van de excursie naar het baggermuseum, de tennisclinic en van de maandviering van groep 3.

6 juli afscheidsavond voor groep 8
7 juli leerlingen van groep 1 t/m 7 eten op school, aansluitend vossenjacht. School uit om 14.15 uur.
8 juli alle leerlingen vrij vanaf 12.00 uur, begin zomervakantie