jun 23

Groep 3,4,5a: lied 473:10
Groep 6,7,8: lied Opw 630

Petitie tekenen en dinsdag uur later school open

Heeft u uw stem al laten horen voor goed onderwijs? U kunt ons steunen door de petitie te ondertekenen op www.pofront.nl. Elke stem telt, dus brengt u dit ook gerust onder de aandacht bij vrienden, familie, kennissen en wie al niet meer.
Zoals u hebt kunnen lezen in de ouderbrief die u dinsdag is gemaild, zullen op 27 juni de basisscholen in Nederland een uur later opengaan dan normaal. De Samen op Weg doet hier ook aan mee. De lessen beginnen dus om 09.30 uur. Kinderen zijn vanaf 09.15 uur welkom op het plein en in de onderbouwgroepen.

Schoolfotograaf

De kaartjes met inloggegevens om de foto’s te bestellen zijn gisteren meegegeven aan de kinderen. Als u binnen 10 dagen foto’s besteld via www.fotokoch.nl, krijgt u de groepsfoto gratis.

Schoonmaakavond

Afgelopen dinsdagavond was de schoonmaakavond. Helaas waren er (véél te) weinig handen om de leerkrachten te helpen in de onderbouwgroepen…
Hopelijk mogen we volgend schooljaar wel op uw medewerking rekenen?

Maandviering groep 3

Vanmorgen hebben de leerlingen van groep 3 de maandviering verzorgd. Volgende week zal er een fotoalbum op de website gezet worden.

10-minutengesprekken

Het rooster van de 10-minutengesprekken krijgt u vandaag per mail toegestuurd. Let u erop dat er ook in de middag gesprekken gevoerd worden. Mocht het tijdstip u niet uitkomen, dan graag onderling ruilen.

Donderdag 6 juli leerlingen eerder uit

Donderdag 6 juli hebben we een bijzondere dag op school. Alle kinderen eten deze dag op school. Voor lunch wordt gezorgd.
De leerlingen zijn deze dag om 14.00 uur uit.

Bij groep 5 staat een enige lipdub.

27 juni school gaat om 9.15 uur open i.p.v. 8.15 uur
28 juni 10-min. gesprekken groep 1 t/m 5 en 7