jul 10

Vakantie

Vandaag sluiten we de deuren van de school voor een lange periode van rust. We sluiten ook het jaar af waarin we weer ontzettend veel geleerd, gedaan en bereikt hebben. De kinderen krijgen hun rapport maar dat is slechts een heel beperkte weergave van wat zij in het afgelopen jaar geleerd hebben. Een kind is toch zo veel meer dan cijfers en scores! Dat zagen we bijvoorbeeld afgelopen dinsdag goed, tijdens de dansworkshops die gegeven zijn op het jubileumfeest. Wat een danstalent kwam er voorbij!

We namen deze week ook afscheid van 16 leerlingen uit groep 8. Woensdag kwamen zij in vol ornaat over de rode loper. ’s Middags gingen ze survivallen en ’s avonds namen we officieel afscheid. Een prachtig moment van afsluiten was dat. Voor sommige ouders ook echt een afscheid van de basisschool omdat hun jongste naar de middelbare school ging. Voor jullie in ’t bijzonder heel hartelijk dank voor het vertrouwen dat jullie in de school hadden. Alle ouders willen wij overigens bedanken hiervoor. Ook voor de hulp van het afgelopen jaar. Vandaag ontvangen jullie daarom een tijdschrift met heel diverse artikelen om nog eens in een luie stoel, ergens in de zon, te lezen.

We hopen dat u allen zult genieten van een heerlijke vakantie, misschien in de eigen achtertuin, of juist ergens heel ver weg. En dat we elkaar in augustus met nieuwe energie en zin weer mogen ontmoeten. Namens het hele team, wens ik u een goede en gezegende tijd toe.

Kijk eens naar boven

hef je gezicht

zie je de zon

die de wolken belicht?

hij schijnt op het duister

met prachtige gloed

komt in veel kleuren

de mens tegemoet

straalt als een boog

van trouw om ons heen

brengt ons het teken

God laat nooit alleen

Jaarkalender

De jaarkalender met de vakanties en de activiteiten voor volgend schooljaar is weer te downloaden via de website. http://www.cbssamenopweg.nl/downloads

Doppen voor aanschaf hulphond

Heel veel doppen zijn er gespaard door u, waarvan de opbrengst gaat naar de aanschaf van een hulphond.
Volgend schooljaar hoop ik dat er weer heel veel doppen gespaard gaan worden. Ze kunnen in de doos gedaan worden tegenover het lokaal van groep 1
Iedereen heel hartelijk bedankt voor het meesparen. Lars Boer

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst. U treft er een fotoalbum van de jubileumdag, de viering van de verjaardag van de juffen van groep 5 en van de afscheidsdag.
Nieuws treft u o.a. bij groep 2 en bij groep 5.

10 juli 12.00 uur begin zomervakantie, alle leerlingen ’s middags vrij
24 augustus eerste schooldag nieuwe schooljaar