Nieuwsbrief 38

Nieuws

jul 01

Lied van de week

Groep 3 en 4: Zegen ons algoede (gez. 456).
Groep 5 t/m 8: O, eeuwge Vader, sterk in macht (gez. 467:1).

Uitslag van de poll “Schoolgids en jaarkalender”

Er zijn 32 stemmen uitgebracht op de poll “Schoolgids en jaarkalender”.
De uitkomst was als volgt:
Ik wil de jaarkalender op papier ontvangen: 18 stemmen
Ik vind alles voldoende op de website: 12 stemmen
Ik wil de schoolgids op papier ontvangen: 2 stemmen

De jaarkalender zal t.z.t gepubliceerd worden onder “downloads” op de website. U kunt deze dan ook zelf printen. Wilt u een papierenversie hiervan van school hebben, stuurt u dan een mailtje naar Tineke@cbssamenopweg.nl. De papierenversie zal dan aan uw kind meegegeven worden.

Schoolfotograaf

De inlogkaart van de schoolfotograaf is aan uw kind meegegeven. Op de inlogkaart staat onder meer een foto van uw kind, alsmede een uniek inlognummer en wachtwoord. U logt thuis in met de inloggegevens op de site van Foto Koch, www. fotokoch.nl plaatst een bestelling en rekent af via iDeal of via een factuur. U kunt eventueel uw inloggegevens doorsturen naar familie (bijv. opa’s en oma’s), zodat zij zelf een bestelling kunnenplaatsen op de site. Wij als school zullen dus voor de ouders geen pakket samenstellen. U kunt zelf op de site kiezen welke foto’s of pakketten u wilt bestellen. De groepsfoto is gratis als u binnen 10 dagen een bestelling plaatst, bij een bestelling van alleen de groepsfoto betaalt u geen verzendkosten. Indien u meer dan alleen een groepsfoto bestelt, wordt er een klein bedrag aan verzendkosten gerekend.

Juf Daniëlle

Hallo,

Mijn naam is Daniëlle Mourits. Volgend schooljaar mag ik komen werken op de CBS Samen op Weg en ga ik samen met juf Marleen lesgeven aan groep 7. Ik stel me daarom graag even voor. Ik ben 39 jaar, getrouwd en mama van twee jongens van 7 en 4 jaar. Wij wonen in de randstad, maar ik ben opgegroeid in een klein dorpje niet zo ver van Hoornaar vandaan. Ik heb jaren gewerkt bij de gemeente Den Haag. Een paar jaar geleden besloot ik om juf te worden. Ik geniet enorm van het werken met kinderen. Elk kind is anders, leert anders en gedraagt zich anders, maar elk kind heeft talenten en mag er zijn. Ik zie het als een mooie uitdaging kinderen te helpen die talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Rekenen en taal zijn mijn favoriete vakken, maar ik houd ook erg van aardrijkskunde, geschiedenis en natuur. Verder ben ik sportief, lees ik graag en houd ik van zingen. Ik werk nu op mijn tweede school in Den Haag. Over een paar weken ga ik eerst lekker genieten van de zomer en daarna hoop ik jullie te zien op school in Hoornaar.

Hartelijke groeten,
Juf Daniëlle (groep 7)

Schoonmaakavond

Dit jaar zal de jaarlijkse schoonmaakavond door de ouders plaats vinden op 8 juli. We willen beginnen om 19.00 uur. Mocht deze tijd u niet helemaal uitkomen, kunt u ook later binnen komen lopen.
De schoonmaakavond is dit jaar alleen voor ouders die kinderen hebben in de groepen 1 t/m 4. We hopen op uw medewerking.

Website

Op de website treft u een fotoalbum van de creamiddag in groep 3 en 4 en een fotoalbum van het schoolkamp van groep 8.


Data om te onthouden

1 juli verplichte spreekavond groep 7
2 juli 10 minutengesprekken groep 1 t/m 6
2 juli oud papier
8 juli schoonmaakavond
18 juli laatste schooldag, leerlingen ’s middags vrij
21 juli t/m 29 augustus zomervakantie

Groeten,
Inge Ros