jun 14

Groep 3, 4 en 5: Sta eens even op
Groep 6/7 en 8: Opw. 42

Pannenkoekenbakkers gevraagd

Het bestuur is op zoek naar ongeveer 20 pannenkoekenbakkers voor de feestdag op donderdag 28 juni a.s. U kunt zich opgeven bij Tineke of via tineke@cbssamenopweg.nl.

Bibliotheek

Vandaag, vrijdag 15 juni, worden voor de laatste keer boeken uitgeleend. Wilt u zorgen dat alle boeken voor de zomervakantie weer terug zijn in de bibliotheek. De boeken mogen elke dag ingeleverd worden in de bibliotheek.
Wilt u gelijk even kijken of er boeken bij u zijn, die al langer bij uw kind thuis liggen?

Nieuw MR lid

Linda Pil heeft aangegeven met ingang van het nieuwe schooljaar te stoppen met haar werkzaamheden als MR lid. Dat betekent dat we op zoek zijn naar iemand die haar rol over kan nemen en het leuk lijkt om plaatst te nemen in de MR.
Na wat rondvragen zijn er al wat mensen die zich kandidaat gesteld hebben voor deze functie:
– Marieke Biesheuvel
– Marjan den Toom
In de volgende nieuwsbrief zullen dan alle kandidaten worden gepresenteerd en is er mogelijkheid tot stemmen.

Judith Schut, Inge Aanen en Jolanda Mulder.

Verplichte 10 minuten-gesprekken groepen 1 t/m 7

Op maandag 25 juni vinden de verplichte 10 min-gesprekken plaats voor de ouders van de leerlingen van groep 1 t/m groep 7. Alle leerlingen hebben vorige week een uitnodiging mee gekregen voor deze avond. Wilt u voor elk kind afzonderlijk deze uitnodiging invullen en inleveren bij de leerkracht. Uiterlijk maandag 18 juni inleveren. Mocht u geen uitnodiging via uw kind hebben ontvangen, dan is deze ook te downloaden via de website onder “downloads”.

Nieuwsbrief volgend schooljaar

Vanaf volgend schooljaar willen we wekelijks alleen de link van de nieuwsbrief naar u mailen, er komt dan geen papieren versie meer. Mocht u persé een papieren versie willen ontvangen, geeft u dit dan even door bij Tineke of mail dit naar tineke@cbssamenopweg.nl.

Sponsorloop

De dochter van juf Addie (Mirthe) gaat deze zomer meedoen aan de kika sponsorloop. Wij willen als school dit goede doel graag steunen, daarom zal er vanaf de medewerkersavond tot aan de zomervakantie bij Tineke in het kantoor een bus staan, waar u een eventuele bijdrage in kwijt kunt. Meer informatie kunt u lezen onder “downloads” op de website van de school.

15 juni medewerkersavond
18 juni PV, MR