Nieuwsbrief 37

Nieuws

jun 27

Lied van de week

Groep 3 en 4: Zegen ons algoede (gez. 456).
Groep 5 t/m 8: O, eeuwge Vader, sterk in macht (gez. 467:1).

Schoolfotograaf

De inlogkaart van de schoolfotograaf is aan uw kind meegegeven. Op de inlogkaart staat onder meer een foto van uw kind, alsmede een uniek inlognummer en wachtwoord. U logt thuis in met de inloggegevens op de site van Foto Koch, www. fotokoch.nl plaatst een bestelling en rekent af via iDeal of via een factuur. U kunt eventueel uw inloggegevens doorsturen naar familie (bijv. opa’s en oma’s), zodat zij zelf een bestelling kunnenplaatsen op de site. Wij als school zullen dus voor de ouders geen pakket samenstellen. U kunt zelf op de site kiezen welke foto’s of pakketten u wilt bestellen. De groepsfoto is gratis als u binnen 10 dagen een bestelling plaatst, bij een bestelling van alleen de groepsfoto betaalt u geen verzendkosten. Indien u meer dan alleen een groepsfoto bestelt, wordt er een klein bedrag aan verzendkosten gerekend.

Groepsindeling

Voor het komend schooljaar vindt u hieronder de groepsindeling. Door de komst van een LIO-stagiaire (dit is een stagiaire die aan het einde van haar opleiding is en zelfstandig voor een groep staat), kunnen we de combi-groepen op maandag en dinsdag nog splitsen. De ouders van de huidige groep 4 zullen via de mail apart op de hoogte worden gesteld van de indeling van de kinderen. De vacature die was ontstaan door het aangekondigde vertrek van juf Caroline is voorzien. Juf Daniëlle komt met ingang van het nieuwe schooljaar het team versterken.

Groep 0/1 maandag t/m vrijdag juf Mariëtte, woensdag vrij

Groep 2 maandag en dinsdag juf Anja, woensdag vrij, donderdag en vrijdag juf Marijke

Groep 3 maandag t/m vrijdag juf Janette, vrijdagmiddag vrij

Groep 4 maandag en dinsdag juf Inge A, woensdag t/m vrijdag juf Gerlinde, vrijdagmiddag vrij

Groep 5a maandag en dinsdag juf Leandra (LIO), woensdag t/m vrijdag juf Gerlinde
Groep 5b maandag en dinsdag juf Leandra (LIO), woensdag t/m vrijdag juf Rachel

Groep 6 maandag juf Marja, dinsdag t/m vrijdag juf Rachel

Groep 7 maandag en dinsdag juf Marleen, woensdag t/m vrijdag juf Daniëlle

Groep 8 maandag t/m dinsdag juf Agnes, woensdag juf Agnes/meester Govert, donderdag t/m vrijdag meester Govert.

Plusklas dinsdag juf Jolanda

IB dinsdag en donderdag juf Jolanda
RT maandag juf Jolanda
Directie maandag, dinsdag en donderdag Inge Ros

Juf Daniëlle

Hallo,

Mijn naam is Daniëlle Mourits. Volgend schooljaar mag ik komen werken op de CBS Samen op Weg en ga ik samen met juf Marleen lesgeven aan groep 7. Ik stel me daarom graag even voor. Ik ben 39 jaar, getrouwd en mama van twee jongens van 7 en 4 jaar. Wij wonen in de randstad, maar ik ben opgegroeid in een klein dorpje niet zo ver van Hoornaar vandaan. Ik heb jaren gewerkt bij de gemeente Den Haag. Een paar jaar geleden besloot ik om juf te worden. Ik geniet enorm van het werken met kinderen. Elk kind is anders, leert anders en gedraagt zich anders, maar elk kind heeft talenten en mag er zijn. Ik zie het als een mooie uitdaging kinderen te helpen die talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Rekenen en taal zijn mijn favoriete vakken, maar ik houd ook erg van aardrijkskunde, geschiedenis en natuur. Verder ben ik sportief, lees ik graag en houd ik van zingen. Ik werk nu op mijn tweede school in Den Haag. Over een paar weken ga ik eerst lekker genieten van de zomer en daarna hoop ik jullie te zien op school in Hoornaar.

Hartelijke groeten,
Juf Daniëlle (groep 7)

Schoonmaakavond

Dit jaar zal de jaarlijkse schoonmaakavond door de ouders plaats vinden op 8 juli. We willen beginnen om 19.00 uur. Mocht deze tijd u niet helemaal uitkomen, kunt u ook later binnen komen lopen.
De schoonmaakavond is dit jaar alleen voor ouders die kinderen hebben in de groepen 1 t/m 4. We hopen op uw medewerking.

Website

Op de website treft u een fotoalbum van de creamiddag in groep 3 en 4 en een fotoalbum van het schoolkamp van groep 8.


Data om te onthouden

1 juli verplichte spreekavond groep 7
2 juli 10 minutengesprekken groep 1 t/m 6
2 juli oud papier
8 juli schoonmaakavond
18 juli laatste schooldag, leerlingen ’s middags vrij
21 juli t/m 29 augustus zomervakantie

Groeten,
Inge Ros