Nieuwsbrief 37

Nieuws

jun 14

Lied van deze week

Groep 3,4 en 5: Psalm 100:2
Groep 6,7 en 8: Opw. 42: Zoek eerst het koninkrijk

Medewerkersavond

Het afgelopen schooljaar is er weer veel werk verricht door vele vrijwilligers. Om al deze mensen te bedanken voor hun inzet, op welke manier dan ook, wordt er op vrijdag 14 juni om 19.30 uur een medewerkersavond georganiseerd door het bestuur. Iedereen die wat voor de school betekend heeft is welkom samen met zijn/haar partner. Al bent u elke week in de school voor vrijwilligerswerk of bent u 1 keer mee geweest op schoolreis, het maakt niet uit, harte welkom. Het wordt gegarandeerd een gezellige avond met elkaar. Graag opgeven via info@cbssamenopweg.nl.

Projectweek

Maandag 17 juni start de projectweek in alle groepen. Het thema is dit jaar “Tegenstellingen”. Elke groep kiest daarbij zijn eigen tegenstelling en werkt dit uit. Op donderdag 20 juni is er een open avond voor ouders en belangstellenden. U bent van harte welkom van 19.00 tot 20.30 uur.
Musical
Afgelopen dinsdag voerde groep 7 en 8 een spetterende musical op. De acteurs speelden zeer professioneel, de liedjes klonken super goed en de technische ondersteuning was perfect. We hebben genoten. Binnenkort verschijnen de foto’s op de website.

Overblijf

Tijdens de overblijf is het soms best lastig de kinderen al hun brood te laten opeten. Sommigen hebben een heel aantal boterhammen bij zich maar lukt het niet ze allemaal op te eten. De overblijfmoeders hebben als regel dat er in ieder geval 1 boterham op moet. Als u andere afspraken wilt maken voor uw kind, neem dan even contact op met een overblijfmoeder, zodat er geen onduidelijkheid voor uw kind ontstaat.

Schoolkorfbal

Vorige week donderdag hebben drie teams van groep 6 en 7 deelgenomen aan het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi bij GKV in Gorinchem.
Het weer was prachtig en de sfeer zat er goed in. Groep 6 deed mee met twee teams. Ze hebben erg hard gestreden en veel ballen onderschept. Brodie heeft zelfs twee keer gescoord!
Groep 7 speelde erg snel over, had erg veel kansen om te scoren, maar er zaten er helaas weinig in.

Ouders die hebben gereden: heel erg bedankt! En kinderen die mee hebben gedaan: Jullie waren super! Wij hebben een erg leuke, gezellige en sportieve middag gehad!


Data om te onthouden

17 – 21 juni projectweek, 20 juni open avond projectweek
25 -28 juni kamp groep 8
1 juli schoolreis groep 1
2 juli schoolreis groep 2
2 juli schoonmaakavond
12 juli kleuterjuffendag
15 juli afscheidsdag juf Elwiena, juf Tirza en juf Addie
16 juli afscheidsavond groep 8

Groeten,
Inge Ros