mei 27

Groep 3 en 4: Sta eens even op.
Groep 5 t/m 8: Opw. 752

Musical groep 8

Woensdag 25 mei hebben de leerlingen van groep 8 een hele leuke musical opgevoerd. ’s Morgens zijn de leerlingen van groep 3 t/m 7 en enkele bewoners van de Zes Molens hierbij aanwezig geweest. In de avond hebben zij de musical opgevoerd voor de ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s van de leerlingen van groep 8. Op de website staat een fotoalbum met enkele foto’s van de musical. Helaas zijn deze van niet al te beste kwaliteit.
Mocht u als ouder nog foto’s hebben van de musical, dan kunt u deze mailen naar Tineke@cbssamenopweg.nl. Er kan dan nog een album aangemaakt worden.

Schoolkorfbaltoernooi

Woensdag a.s. wordt het schoolkorfbaltoernooi gehouden op de terrein van G.K.V. in Gorinchem. Ook onze school is er met enkele teams vertegenwoordigd. Supporters zijn van harte welkom!

Schoolfotograaf

Vrijdag 3 juni komt de schoolfotograaf op school. Er worden portretfoto’s en klassenfoto’s gemaakt. Ook worden er foto’s gemaakt van broertjes/zusjes die hier op school zitten. Dit gebeurt allemaal onder schooltijd.
Tevens bestaat de mogelijkheid om uw kinderen met elkaar op de foto te laten zetten waarvan enkele kinderen hier niet op school zitten. Deze foto’s worden zoveel mogelijk voor schooltijd gemaakt. Vanaf 8.00 uur begint de fotograaf met het maken van deze foto’s. De kinderen van groep 1 en 2 mogen die dag een knuffeltje mee naar school nemen. Volgens de fotograaf gaan de kinderen dan meer ontspannen op de foto.
Denkt u aan vrolijke kleuren van de kleding van uw kind?

Medewerkersavond

Het afgelopen schooljaar is er weer veel werk verricht door vele vrijwilligers. Om al deze mensen te bedanken voor hun inzet, op welke manier dan ook, wordt er op vrijdag 10 juni een medewerkersavond georganiseerd door het bestuur. Iedereen die wat voor de school betekend heeft, is welkom samen met zijn/haar partner. Al bent u elke week in de school voor vrijwilligerswerk of bent u maar één keer mee geweest op schoolreis of bij een andere schoolactiviteit aanwezig geweest, het maakt niet uit, van harte welkom.
We verzamelen om 19.00 uur bij de Golfbaan 9Par3 Nieuwendijk 20 in Noordeloos. We zullen daar genieten van een kop koffie met iets lekker erbij, een balletje slaan en de avond afsluiten met een drankje. Dit jaar hopen we op mooi weer, zodat de avond wel door kan gaan!
Er zijn ongeveer 40 plaatsen beschikbaar, mochten er meer aanmeldingen komen dan is de volgorde van aanmelden van belang.
Aanmelden uiterlijk 3 juni bij Tineke of via tineke@cbssamenopweg.nl

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.
Er staan fotoalbums van het schoolreisje van groep 1 en 2, de vlinderkasten in groep 1 en 2, de verjaardag van juf Carolien en de maandopening van groep 6b/7. Tevens staat er een album van de musical van groep 8.
Nieuws staat er bij groep 1,2, 5/6a, 6b/7 en bij de plusklas.

1 juni juf Jolanda jarig
1 juni korfbaltoernooi