jun 19

Groep 3 t/m 5: Ps 75:1
Groep 6 t/m 8: 442:1

10-minutengesprekken groep 1 t/m7

Donderdagavond zijn de 10-minutengesprekken voor groep 1 t/m 7. Deze gesprekken zijn vrijblijvend van aard. U kunt zich hier uiterlijk vrijdag 19 juni voor aanmelden door de naam van uw kind(eren) te mailen naar tineke@cbssamenopweg.nl
De ouders van de leerlingen van groep 6 krijgen allemaal een uitnodiging voor een gesprek op donderdag 25 juni omdat in dit gesprek een voorlopige prognose voor het Voortgezet onderwijs wordt gegeven.
Ook de ouders van de leerlingen van groep 7 krijgen allemaal een uitnodiging voor een gesprek op deze dag. Dit in tegenstelling tot een eerder bericht. De uitslag van de Entreetoets is binnen en zal deze avond met u besproken worden.
Het rooster voor de spreekavond ontvangt u maandag per mail

Nieuwe datum medewerkersavond

Vanwege de weersomstandigheden is de medewerkersavond vrijdag 5 juni niet doorgegaan. Het bestuur heeft besloten om de avond nu op vrijdag 3 juli te houden. Verzamelen om 19.00 uur bij de Maria Johanna Hoeve in Noordeloos. Op het moment zijn er nog weinig aanmeldingen. Ook als u zich aangemeld had voor de medewerkersavond van 5 juni, wilt u zich voor deze avond toch opnieuw aanmelden als u mee wilt? Dit kan via Tineke@cbssamenopweg.nl

Schoolfoto

Vorige week hebben de leerlingen een kaart mee naar huis gekregen met de inlogcode voor het bestellen van de schoolfoto. Bestelt u binnen 10 dagen, dan krijgt u de groepsfoto er gratis bij. De bestelde foto’s krijgt u binnen enkele dagen thuisgestuurd. In de bevestigingsmail van de bestelling staat ook een link dat u de foto (met lage resolutie) gratis kan downloaden.

Avond4daagse Giessenlanden

Volgende week krijgen de leerlingen die opgegeven zijn een informatiebrief, indelingslijst en stempelkaart uitgedeeld op school. In deze brief vindt u alle belangrijke informatie.
Iedere avond wordt er gestart om 18.00 uur. Wees op tijd, zodat de groep op tijd kan vertrekken!

Bericht van overblijfmoeders

Wilt u als uw kind leerling is van groep 1 of 2 en overblijft dit opschrijven op het planbord tussen de lokalen van groep 1 en 2. Groen als uw kind éénmalig overeet, rood als het een vaste dag is waarop uw kind overeet. Mocht er een wijziging zijn, wilt u dit dan ook vermelden op het bord.
Op dinsdag bestaat de mogelijkheid om tosti te laten maken. De leerlingen moeten dan hun trommel met brood in de morgen in de keuken zetten. Er zijn veel trommels waar geen naam op staat. Wilt u zorgen dat er wel een naam op de trommel staat, dit voorkomt problemen. Ook als de trommel of beker zou blijven staan op school is de eigenaar makkelijker terug te vinden als deze voorzien zijn van naam.

Optocht feestweek

In de laatste week van augustus is het weer feest in Hoornaar. Ook onze school wil graag mee feesten en zoekt vrijwilligers die mee willen denken over een voertuig voor de optocht. Klaas van Kalkeren wil hierin het voortouw nemen maar zoekt hulp.
Wie heeft er zin om zich hiervoor in te zetten? Meld je dan aan bij klaasvankalkeren@online.nl

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.
Er is nieuws van groep 2.

24 juni Inge R jarig
25 juni 10-min gesprekken groep 1 t/m 7