Nieuwsbrief 35

Nieuws

jun 12

Lied van de week

Groep 3 t/m 5: Een vader had twee zonen
Groep 6 t/m 8: 442:1

Nieuwe datum medewerkersavond

Vanwege de weersomstandigheden is de medewerkersavond afgelopen vrijdag niet doorgegaan. Het bestuur heeft besloten om de avond nu op vrijdag 3 juli te houden. Verzamelen om 19.00 uur bij de Maria Johanna Hoeve in Noordeloos. Wilt u zich nog wel even opnieuw opgeven via tineke@cbssamenopweg.nl? Alle vrijwilligers binnen de school zijn van harte welkom.

Schoolfoto

Vandaag krijgen de leerlingen een kaart mee naar huis met de inlogcode voor het bestellen van de schoolfoto. Bestelt u binnen 10 dagen, dan krijgt u de groepsfoto er gratis bij. De bestelde foto’s krijgt u binnen enkele dagen thuisgestuurd.

Juf Jolanda in blijde verwachting

Juf Jolanda en haar man Dennis verwachten in december gezinsuitbreiding. We willen hen en dochter Tess van harte feliciteren. Juf Jolanda hoopt tot de herfstvakantie haar werkzaamheden te kunnen blijven doen. Na de herfstvakantie wordt voor vervanging gezorgd.

Optocht feestweek

In de laatste week van augustus is het weer feest in Hoornaar. Ook onze school wil graag mee feesten en zoekt vrijwilligers die mee willen denken over een voertuig voor de optocht. Klaas van Kalkeren wil hierin het voortouw nemen maar zoekt hulp.
Wie heeft er zin om zich hiervoor in te zetten? Meld je dan aan bij klaasvankalkeren@online.nl

Cultuur coördinatoren

Afgelopen woensdag zijn juf Mariette en juf Marleen gediplomeerde Intern Cultuur Coördinator (ICC-ers) geworden. Dit houdt in dat zij opgeleid zijn om het beleid op het gebied van kunst- en cultuureducatie te helpen ontwikkelen en uit te voeren . We bieden de kinderen activiteiten aan op het gebied van kunst, theater, beeldende vorming, erfgoed, cultuur en muziek. Juf Marleen en juf Mariette weten hier dus nu alles van!
Meer informatie over de cultuur coördinatoren vindt u via http://www.hetkontakt.nl/alblasserwaard/nieuws/basisscholen-regio-zijn-1…

Website

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.
Er is een fotoalbum van groep 1 en nieuws van groep 1.


Data om te onthouden

17 juni t/m 19 juni schoolkamp groep 8

Groeten,
Inge Ros