Nieuwsbrief 34

Nieuws

mei 20

Lied van de week

Groep 3 en 4: Ik ben de weg, de waarheid en het leven.
Groep 5 t/m 8: Ik zal er zijn.

Avondvierdaagse Giessenlanden

Denkt u aan de inschrijfavond a.s. maandag 23 mei tussen 18.00-20.00 uur! De bijdrage is verlaagd naar € 2,= per deelnemer.
De avondvierdaagse is van 13 juni t/m 16 juni.

Maandviering groep 6b/7

Vrijdag 27 mei verzorgt groep 6b/7 de maandviering. Alle ouders van de leerlingen van groep 6b/7 zijn daarbij van harte welkom.
De viering begint om 8.30 uur en zal ongeveer een half uur duren.

Schoolfotograaf

Vrijdag 3 juni komt de schoolfotograaf op school. Er worden portretfoto’s en klassenfoto’s gemaakt. Ook worden er foto’s gemaakt van broertjes/zusjes die hier op school zitten. Dit gebeurt allemaal onder schooltijd.
Tevens bestaat de mogelijkheid om uw kinderen met elkaar op de foto te laten zetten waarvan enkele kinderen hier niet op school zitten. Deze foto’s worden zoveel mogelijk voor schooltijd gemaakt. We hopen dat de fotograaf om 8.00 uur kan beginnen met het maken van deze foto’s.
Denkt u aan vrolijke kleuren van de kleding van uw kind?

Medewerkersavond

Het afgelopen schooljaar is er weer veel werk verricht door vele vrijwilligers. Om al deze mensen te bedanken voor hun inzet, op welke manier dan ook, wordt er op vrijdag 10 juni een medewerkersavond georganiseerd door het bestuur. Iedereen die wat voor de school betekend heeft, is welkom samen met zijn/haar partner. Al bent u elke week in de school voor vrijwilligerswerk of bent u maar één keer mee geweest op schoolreis of bij een andere schoolactiviteit aanwezig geweest, het maakt niet uit, van harte welkom.
We verzamelen om 19.00 uur bij de Golfbaan 9Par3 Nieuwendijk 20 in Noordeloos. We zullen daar genieten van een kop koffie met iets lekker erbij, een balletje slaan en de avond afsluiten met een drankje. Dit jaar hopen we op mooi weer, zodat de avond wel door kan gaan!
Er zijn ongeveer 40 plaatsen beschikbaar, mochten er meer aanmeldingen komen dan is de volgorde van aanmelden van belang.
Aanmelden uiterlijk 3 juni bij Tineke of via tineke@cbssamenopweg.nl

Website

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.


Data om te onthouden

23 mei inschrijvingsavond Avond4daagse
25 mei musical groep 8
27 mei maandviering groep 6b/7
1 juni korfbaltoernooi
3 juni schoolfotograaf

Groeten,
Inge Ros