Nieuwsbrief 33

Nieuws

apr 19

Lied voor volgende week

Groep 3, 4 en 5: Lied 477:6
Groep 6/7 en 8: Lied 102:1

School op Seef

Dinsdag 24 april is er weer een les School op Seef. Deze keer zijn de groepen 1, 3, 4 en 5 aan de beurt. De leerlingen van groep 3, 4 en 5 moeten hun fiets meenemen.

Schoolreis groep 1 en groep 2

Groep 1 is donderdag jl. op schoolreis geweest naar Pukkemuk in Dongen. Groep 2 is er vandaag heen. Op de website staat onder “foto’s” een fotoalbum van de schoolreis van groep 1. Zodra er foto’s zijn van de schoolreis van groep 2 worden deze ook op de website geplaatst.

Klassenlunch groep 8

Groep 8 heeft donderdag deelgenomen aan de klassenlunch. De klassenlunch is een initiatief van Albert Heijn dat leerlingen actief aanzet tot een gezond voedingspatroon. Het is belangrijk dat kinderen een gezond voedingspatroon hebben. Vooral in een tijd waarin overgewicht en welvaartsziekten een toenemend probleem vormen. Door de lespakketten en de internetlessen leren én ervaren kinderen dat gezond eten ook lekker en leuk kan zijn. De klassenlunch wordt gesponsord door Albert Heijn en bestaat uit o.a. brood, melk, tomaten, vleeswaren, kaas, fruit enz. enz. Mevr. Sterkenburg, bedankt voor het ophalen van de lunch.

Verkeersexamen

Donderdag hebben de leerlingen van groep 7 deelgenomen aan het theoretisch verkeersexamen en aan het praktisch verkeersexamen. U heeft ze ’s middags misschien wel zien fietsen met de oranje hesjes aan. We willen mevr. Kniep en mevr. van der Hoeven bedanken voor het bemannen van een controlepost.

Meivakantie en studiedag

Vanwege de meivakantie zijn alle leerlingen vrij van 30 april t/m 4 mei, aansluitend is er op maandag 7 mei een studiedag voor de leerkrachten waarop alle leerlingen ook vrij zijn.

Schoolsportdag 8 mei

Op dinsdag 8 mei wordt, als het weer het toelaat, de sportdag gehouden voor de groepen 5 t/m 8 op het sportcomplex van SteDoCo. We vertrekken om 9.30 uur lopend met elkaar vanaf het schoolplein. Deze dag zijn de groepen 1 t/m 4 vrij. Mocht de sportdag vanwege slechte weersomstandigheden niet doorgaan, dan wordt aan alle groepen gewoon les gegeven.
Heeft u twijfel over het doorgaan van de sportdag, kijkt u dan op www.cbssamenopweg.nl of belt u vanaf 8.00 uur naar de school. De kinderen die aan de sportdag deelnemen moeten zelf voor een lunchpakket zorgen. We eten gezamenlijk op het terrein van SteDoCo.

Ledenvergadering

De ledenvergadering van de school is op dinsdag 8 mei. Alle leden krijgen hiervoor binnenkort een uitnodiging.


Data om te onthouden

2 mei oud papier
30 april april t/m 4 mei meivakantie
7 mei studiedag, alle leerlingen vrij
8 mei schoolsportdag
8 mei ledenvergadering

Groeten,
Inge Ros