mrt 26

Groep 3,4 en 5: Lied 477:1
Groep 6/7 en 8: Lied 48:5

School op Seef

Dinsdag 17 april is er School op Seef voor de groepen 1, 2, 5 en 8. De leerlingen van groep 2 en groep 5 moeten hun fiets meenemen. Groep 8 krijgt voorlichting over de dode hoek bij vrachtwagens.

Schoolreis groep 1 en groep 2

Groep 1 gaat op donderdag 19 april op schoolreis, groep 2 gaat op vrijdag 20 april. Dit jaar gaat de reis naar Pukkemuk in Dongen. Pukkemuk heeft een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin en een kinderboerderij.

Verkeersexamen

Donderdag 19 april nemen de leerlingen van groep 7 deel aan het theoretisch verkeersexamen en aan het praktisch verkeersexamen. De leerlingen leggen het praktisch verkeersexamen af in de straten van Hoornaar. Dit moet wel gebeuren op de fiets die goedgekeurd is en voorzien is van de “OK-sticker”.

Opgravingen oude boerderij

Groep 8 is dinsdag jl. naar de opgravingen geweest van een Hoornaarse terp rond 1300, toen het in Hoornaar en omstreken nog één groot moeras was. Op de site schrijft een leerling van groep 8 een stukje over dit bezoek, onder “foto’s” vindt u een fotoalbum van de opgravingen.

Schoolvoetbaltoernooi jongens

Afgelopen woensdag 11 april hebben 13 jongens keihard gestreden tijdens het schoolvoetbaltoernooi. Ze hebben heel hard hun best gedaan, maar helaas mochten ze niet door naar de finale. Wel hebben ze ook een wedstrijd gewonnen, dankzij de inzet van iedereen konden er 3 doelpunten gemaakt worden. Al met al hebben we samen een heel gezellige middag gehad.

Fotoalbums website

Op de website van de school zijn onder de tab “foto’s” albums te zien van het schoolvoetbal, de opgravingen in Hoornaar, de nationale boomfeestdag en de paasviering.

16 april PV
17 april School op Seef