apr 13

Groep 3,4,5a: Paasliederen
Groep 6,7,8: Paasliederen

Verkeersexamen groep 7

Vorige week hebben de leerlingen van groep 7 het theoretisch en praktisch verkeersexamen gedaan. Alle leerlingen zijn geslaagd!
Gefeliciteerd!

Ledenvergadering

We kunnen terug kijken op een geslaagde ledenvergadering.
De leden zijn op de hoogte gebracht van de activiteiten die in het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. We stonden stil bij schoolzaken, de financiën en ook bestuurlijke zaken. We hebben afscheid genomen van Jeanette den Breejen als penningmeester. In de afgelopen 6 jaar heeft zij de financiële situatie van de school nauwlettend in de gaten gehouden. We bedanken Jeanette voor haar tijd, inzet, betrokkenheid en prettige samenwerking.
Als nieuw bestuurslid is Annette van Oenen gekozen. We zijn blij, dat zij de functie van penningmeester op zich wil nemen en wensen haar daarbij veel succes. We bedanken Gerrit den Hartog, dat ook hij beschikbaar was voor deze rol.

het bestuur.

Ouderavond

Aansluitend aan de ledenvergadering heeft de ouderavond plaatsgevonden. We hebben met elkaar stil gestaan bij wat er allemaal op kinderen af komt als het gaat om social media. Het was een zeer interessante en geslaagde avond waarin ruimte was voor vragen en delen van ervaringen.

Schoolvoetbaltoernooi jongens

De jongens van groep 7 en 8 hebben vier wedstrijden gevoetbald in een poule van 3 teams.
Onder de bezielende leiding van Kian van Boheemen werden de voetballers aangespoord en gewisseld.
Het grootste deel van de vier wedstrijden speelde zich af op de helft van de tegenstander, maar jammer genoeg konden wij bij School met de Bijbel2 niet tot scoren komen.
Door één snelle counter van de Noordelosers kwamen we op achterstand en dat heeft ons uiteindelijk de tweede plaats in de poule opgeleverd.
Alle spandoeken en enthousiaste ouders en juffen ten spijt, kwamen we dit jaar niet verder dan de poulewedstrijden.

Al met al was het een sportief maar winderig toernooi bij VV Schelluinen en de zonnebrandcrème konden we deze keer in de tas laten.
De halve finales werden gespeeld door de twee teams uit Noordeloos en beide teams uit Meerkerk.
CBS De Rank uit Meerkerk is met de eerste prijs naar huis gegaan.

–> Als de bouw van een sporthal op het terrein van VV Peursum nog een tijdje op zich laat wachten (en daardoor 3 velden beschikbaar blijven), zullen we volgend jaar in Giessenburg wéér een poging doen om met CBS Samen op Weg de eerste prijs in de wacht te slepen.
Dat is sinds 1997 niet meer gebeurd bij de jongens en in 1995 hebben de meiden voor het laatst gewonnen, dus het mag wel weer een keertje (;

Afscheid leerlingen

Voor de meivakantie gaan we helaas afscheid nemen van een aantal kinderen bij ons op school. Luuk en Mara Bouter gaan verhuizen en gaan na de vakantie naar de Hoeksteen in Giessenburg en Dominique Schippers gaat starten op OBS Klim-op. We wensen jullie daar al het goede!

Juffendag in groep 1

Dinsdag 18 april hebben we “Juffendag” in groep 1. We vieren dan de verjaardag van juf Hanneke, juf Paula en juf Mariëtte.
Iedereen mag deze dag (Let op! Direct na 2e Paasdag) verkleed op school komen. Uw kind hoeft voor de ochtend geen pauzehapje mee te nemen! De kinderen krijgen nog een persoonlijke uitnodiging.

Bericht van de commissie Avond-4-daagse

Denkt u aan de inschrijfavond op 20 april? Tussen 18.00 uur en 20.00 uur kunt u hier op school inschrijven.
Ook dit jaar vragen we u om u vooraf in te schrijven en vragen we van u een bijdrage van €2 per deelnemer.

Het inschrijfformulier kunt u downloaden via de website van school. Dit kunt u ingevuld en met de gevraagde €2 in komen leveren op de inschrijfavond.
Hopelijk allemaal tot ziens op 20 april en natuurlijk op 15 mei!!
Met vriendelijke groet,

Commissie Avond-4-daagse
info@avond-4-daagse.nl
www.avond-4-daagse.nl

Hulp tijdens Koningsspelen

Juf Janette is nog op zoek naar een ouder die wil helpen op vrijdagochtend 21 april met de Koningsspelen van groep 1 t/m 4.. Graag opgeven via de mail janette@cbssamenopweg.nl

De leerlingen van groep 1 en 2 zijn op vrijdagmiddag 21 april vrij, uiteraard ook de leerlingen van groep 3 en 4.

Sportdag voor de leerlingen van groep 5 t/m 8

De groepen 5 t/m 8 gaan vrijdag 21 april sporten op de velden van Stedoco. Zij worden in sportkleding gewoon om 8.30 uur op school verwacht. Vanuit school zullen ze met de hele klas richting de sportvelden lopen.
Zij eten tussen de middag een meegebrachte lunch met elkaar en de dag is rond 15.15 uur afgelopen. Mocht de sportdag vanwege slechte weersomstandigheden niet doorgaan, dan is er een alternatief programma in de gymzaal.

Hulp tijdens sportdag

Op vrijdag 21 april is weer de jaarlijkse sportdag voor de leerlingen van groep 5 t/m 8. Meester Govert is op zoek naar mensen die willen helpen bij de sportdag. Aanmelden via govert@cbssamenopweg.nl

Paasdagen

Matteüs 28:6
Hij is hier niet; want Hij is opgestaan, gelijk Hij gezegd heeft.
Wij wensen u/jullie (alvast) Goede Paasdagen!

Er is nieuws bij groep 7 en een nieuwe fotoalbum.

14 april juf Leandra jarig
14 april Goede Vrijdag, alle leerlingen vrij