apr 10

Groep 3 t/m 5: Ps 1:1a
Groep 6 t/m 8: Gez 78:1

Vergadering MR

Op maandag 13 april komt de MR weer in vergadering bijeen. Mocht u punten hebben die u besproken wilt hebben in de MR, dan kunt dit indienen in de MR-bus op de sidetable tegenover de lokalen van groep 1 en 2.

Schoolvoetbaltoernooi voor meisjes op woensdag 15 april

Woensdagmiddag 15 april vindt het schoolvoetbaltoernooi voor meisjes plaats in Meerkerk. Supporters zijn van harte welkom!

Tennisles voor groep 5 t/m 8

Wegens het succes van vorig jaar herhaald!
Donderdag 16 april hebben de groepen 5 t/m 8 tennisles i.p.v. gymles bij Tennisvereniging ‘In den Boogaard’ in Hoornaar (naast SteDoCo).
Buiten-gymkleding is wel prettig tijdens het tennissen. Buiten-gymschoenen ook. Voor tennisrackets wordt gezorgd.
Groep 5: van 9.00-10.00
Groep 7: van 10.00-11.00
Groep 6 en 8: van 11.00-12.00
Om 12.00 uur fietsen juf Harriët en meester Govert met groep 6 en 8 terug naar school. Kinderen die zelf naar huis mogen fietsen, kunnen vanaf het tennisveld meteen naar huis. Dus even duidelijk afspreken met uw kind.

Maandsluiting verzorgd door groep 1

Vrijdag 17 april verzorgen de leerlingen van groep 1 de maandsluiting. Alle ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 worden hierbij van harte uitgenodigd. De sluiting begint om 8.30 uur en zal ongeveer een half uur duren.

Jaarvergadering van de Vereniging tot Stichting en Instandhouding School met de Bijbel

Op dinsdag 21 april wordt de jaarvergadering gehouden door het bestuur van de school. Alle leden krijgen daar nog een uitnodiging voor. Dit jaar zijn ook niet-leden op de jaarvergadering welkom, na de pauze zal er uitleg gegeven worden over cultuureducatie binnen de school. U wordt van harte uitgenodigd. Op de jaarvergadering bestaat ook nog de mogelijkheid op u als lid aan te melden van de vereniging. Het jaarverslag van de school vindt u onder “downloads” op de website.

DRINGENDE OPROEP HULP SPORTDAG

Voor de sportdag van vrijdag 24 april heeft zich jammer genoeg nog maar één ouder gemeld. We moeten er ca. 8 leveren…
Wie bijvoorbeeld bij een spel als hardlopen, verspringen, doelschieten of balwerpen wil staan, wordt bij deze dringend verzocht dat te melden bij meester Govert (govert@cbssamenopweg.nl).

Wandelvierdaagse Giessenlanden

De eerste W4D in de Gemeente Giessenlanden wordt gehouden van maandag 29 juni – donderdag 2 juli en wordt georganiseerd door scholen uit hieronder genoemde dorpen.
Op maandag en donderdag starten we vanuit Hoornaar, op dinsdag vanuit Noordeloos en op woensdag vanuit Giessenburg. Zo maken de wandelaars een mooi tochtje in en rond de dorpen in de omgeving.
Op deze avonden wordt om 18.00 uur gestart met het wandelen van 5 km-tochten door de Gemeente Giessenlanden.
Volgende week worden inschrijfformulieren verspreid, zodat kinderen en ouders (als begeleiding) van de Samen op Weg zich kunnen opgeven voor dit wandelevenement.

Schoolvoetbaltoernooi voor jongens

Woensdagmiddag heeft het jongensteam meegedaan met het schoolvoetbaltoernooi.
En wat hebben ze het geweldig gedaan! Jongens, van harte gefeliciteerd met het behalen van de tweede plaats. De finale was enorm spannend en moest beslist worden met strafschoppen. Helaas werd daarmee verloren, maar dat gebeurd zelfs bij het Nederlands Elftal.

Groepen 7 en 8 bezoeken game on

Op 8 en 9 april werd in Evenementenhal Gorinchem de 5e editie van Game On georganiseerd. Op deze dagen stonden de mogelijkheden in techniek centraal. Werkgevers zochten jongeren met een technische opleiding en wilden samen met scholen uit de regio AV jongeren techniek laten zien, doen en beleven.
Game On wordt georganiseerd door School & Bedrijf met als doel om kinderen en hun directe omgeving te enthousiasmeren. Juist nu is dit belangrijk, omdat er veel werkgelegenheid is in de techniek, de mogelijkheden zijn heel afwisselend met een meer dan goed salaris. Techniek ontwikkelt zich elke dag. Het imago dat werken in de techniek zwaar is en minder goed betaald is helemaal niet meer van deze tijd. Techniek is juist de toekomst. Techniek is een prachtige branche die wij je laten zien op Game On. Een leerling met een technische opleiding op niveau 4 kan heeft heel veel mogelijkheden van interne aanvullende bedrijfsopleidingen en ook internationaal aan de slag. Ook samenwerken en dynamiek staan centraal in de techniek. Onder foto’s staat een album van het bezoek.

Inschrijfformulieren nieuwe leerlingen

Willen de ouders die nog het inschrijfformulier thuis hebben voor hun 2- of 3-jarige kind het formulier zo spoedig mogelijk inleveren op school? Voor de planning van volgend schooljaar zou het fijn zijn als deze allemaal binnen zijn.

Vergadering MR

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.
Er is nieuws bij groep 2, een fotoalbum van het bezoek aan gameon en van het schoolvoetbaltoernooi.

13 april MR vergadering
15 april schoolvoetbaltoernooi voor meisjes