Nieuwsbrief 29

Nieuws

mrt 20

Lied voor volgende week

Groep 3,4 en 5: Paasliederen
Groep 6/7 en 8: Opw. 268

EHBO examen groep 7 en groep 8

Alle leerlingen van groep 7 en 8 hebben gistermiddag deelgenomen aan het examen Jeugd EHBO A, alle leerlingen zijn geslaagd! Allemaal van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma!
Nogmaals willen we Clarie Vink, Anke de Leeuw en de EHBO afdeling Noordeloos bedanken voor hun medewerking.

Kinderen om 8.30 uur op school

Het gebeurt weer met regelmaat dat er kinderen te laat op school komen. Wilt u erop toezien dat uw kinderen op tijd thuis vandaan vertrekken, zodat er op tijd met de lessen begonnen kan worden!

Van de juffen van groep 1 en groep 2 kwam het verzoek of u uw kind voor half negen in de klas wilt brengen en of u om half negen de klas verlaten wilt hebben, zodat zij op tijd kunnen beginnen. Zeker nu er in groep 0/1 steeds meer leerlingen komen, is het heel fijn dat de juf op tijd kan beginnen.

Paasviering groep 3 t/m 8

Dinsdag 3 april viert groep 3 t/m 8 paasfeest in het Bruisend Hart. Hierbij worden de ouders van harte uitgenodigd. Vanaf kwart over 7 is de zaal open, de viering begint om half 8.

Datum schoolreis groep 1 en 2 gewijzigd

De datum van de schoolreis van groep 1 is gewijzigd in 19 april i.p.v. 26 april. Groep 2 gaat 20 april op schoolreis i.p.v. 27 april. We beginnen de dag van schoolreis gewoon op school om 8.30 uur. De kinderen die op schoolreis zijn geweest kunnen om 14.30 uur weer opgehaald worden. Nadere informatie volgt nog.

Nationale boomplantdag

Afgelopen woensdag hebben de leerlingen van groep 8 samen met de leerlingen van groep 8 van OBS Klim-op en wethouder de Jong bomen geplant aan het Vissersland. Na afloop ontvingen alle kinderen een stek van een Japanse Wijnbes om thuis te planten als herinnering aan de Boomfeestdag. Groep 8 schrijft onder “nieuws” een stukje over deze ochtend.

Toestemmingsverklaring wetenschappelijk onderzoek Radbout Universiteit Nijmegen

Een aantal leerlingen heeft vorige week een brief meegekregen met het verzoek om mee te doen aan een onderzoek van de Radbout Universteit Nijmegen. Als u als ouder/verzorger daarvoor toestemming geeft, wilt u de toestemmingsverklaring dan uiterlijk vrijdag 30 maart inleveren bij de leerkracht of bij Tineke?


Data om te onthouden

26 maart geen dammen
29 maart PV
3 april juf Addie jarig
3 april paasviering groep 3 t/m 8 met ouders in Het Bruisend Hart
4 april schoolvoetbaltoernooi meisjes
4 april ophalen oud papier
6 t/m 9 april alle leerlingen vrij

Groeten,
Inge Ros