mrt 23

groep 3 t/m 5 Paasliederen
groep 6 t/m 8 Paasliederen

Schoolfruit na de vakantie

Het schoolfruit voor volgende week is dinsdag komkommer, woensdag waspeen en donderdag appel.

Pringlesbussen

De kinderen van groep 1 en 2 sparen pringlesbussen voor een werkje. Heeft u lege bussen, graag inleveren bij groep 1 of groep 2.

BenBizzie workshop

Dinsdag zouden de leerlingen een proefles over de cultuuractiviteit van GiGa krijgen, door ziekte is dit niet doorgegaan. A.s. dinsdag wordt er wel een proefles gegeven. Via de link leest u meer informatie over de workshop “Sing your heart out!”.aanmelden workshop sing your heart out! CBS Samen op Weg

Paasviering

Wij willen u van harte uitnodigen voor de Paasviering op dinsdagavond 27 maart.
Met elkaar zullen we luisteren naar het Paasverhaal, en vieren dat Jezus de dood overwonnen heeft.
Om 18.45 uur gaan de deuren van het Bruisend Hart open, en om 19.00 uur hopen we te starten.
De viering zal ongeveer 45 minuten tot een uur duren.
Alle leerlingen van groep 3 t/m 8 worden hier verwacht.
De leerlingen van groep 1 en 2 zijn van harte welkom, maar voor hen is het niet verplicht.
Per leerling zijn er i.v.m. de ruimte maximaal twee belangstellenden welkom.
We hopen u op 27 maart te kunnen verwelkomen!

E-waste Race Waardlanden 2018

De kinderen van groep 8 zijn druk in de weer om oude apparaten te verzamelen.
Afgelopen week werden de speciale witte kliko’s geleverd. De man die ze kwam leveren was zeer enthousiast over de hoeveelheid die hier op school al ingezameld is. Hij was al zeker op 13 scholen geweest en nergens had hij nog oude apparaten zien liggen. We hebben dus een kleine voorsprong. Dit maakt de leerlingen nog enthousiaster en inmiddels zijn er flyers verspreid en staan er nog meer acties op de planning om iedereen alert te maken op het feit dat apparaten op school ingeleverd kunnen worden. Helpt u mee?

Paaswake voor kinderen

Op stille zaterdag (31 maart a.s.) is er om 19.00 uur een Paaswake voor kinderen in de Ontmoetingskerk in Noordeloos. Het thema is: Lichtjes in de nacht. Iedereen is van harte welkom!

Hulp tijdens Koningsspelen

Op vrijdag 20 april is weer de jaarlijkse sportdag/koningsspelen. Voor de leerlingen van groep 1 t/m 4 worden er koningsspelen georganiseerd op school. Juf Marijke is op zoek naar mensen die willen helpen bij de spelletjes. Opgeven kan via de mail marijke@cbssamenopweg.nl

Oproep Sportdag 2018

De tijd tussen de Voorjaarsvakantie en de Meivakantie staat bol van de activiteiten, waaronder de Sportdag voor de groepen 5 t/m 8.
Deze sportdag wordt sinds jaar en dag gehouden op de sportvelden van VV Stedoco in Hoornaar.
Dit jaar valt de Sportdag op vrijdag 20 april en doen er 5 scholen uit de regio mee, waaronder de Klim-op en de Samen op Weg.

Voor dit evenement zijn ieder jaar veel vrijwilligers nodig om groepjes kinderen te begeleiden of om bij een activiteit te staan (denk aan: bal gooien, penalty schieten of 60 m sprinten).
Vandaar deze oproep om je aan te melden als hulp tijdens de Sportdag 2018.
–> Kun je op vrijdag 20 maart van 9.30 tot ca. 15.00 uur helpen? Meld je dan aan bij meester Govert (govert@cbssamenopweg.nl)!
– Ook broers/ zussen van 15 jaar en ouder kunnen zich opgeven voor het begeleiden van een activiteit, want elk groepje heeft ook volwassen leiding die de hele dag met het groepje meeloopt.

Fancy Fair

Afgelopen week hebben alle ouders een mail ontvangen over de Fancy Fair die op donderdag 5 juli a.s. van 16.00 – 19.00 bij ons op school zal plaatsvinden. We hebben al veel enthousiaste ouders die ons hierbij willen helpen, hartelijk dank hiervoor! Wilt u ook graag helpen of heeft u ideeën/suggesties? Laat dit dan vóór 13 april a.s. weten aan juf Martine (martine@cbssamenopweg.nl) of juf Paula (paula@cbssamenopweg.nl).

Op de website staat nieuws bij groep 7 en een fotoalbum over NL Doet!

27 maart paasviering Bruisend Hart
30 maart Goede Vrijdag, alle leerlingen vrij