mrt 12

Groep 3,4 en 5: Paasliederen
Groep 6/7 en 8: Opwekking 44

Kinderen om 8.30 uur op school

Het gebeurt weer met regelmaat dat er kinderen te laat op school komen. Wilt u erop toezien dat uw kinderen op tijd thuis vandaan vertrekken, zodat er op tijd met de lessen begonnen kan worden!

Van de juffen van groep 1 en groep 2 kwam het verzoek of u uw kind voor half negen in de klas wilt brengen en of u om half negen de klas verlaten wilt hebben, zodat zij op tijd kunnen beginnen. Zeker nu er in groep 0/1 steeds meer leerlingen komen, is het heel fijn dat de juf op tijd kan beginnen.

Nationale Boomfeestdag

De kinderen van groep 8 van onze school en van OBS Klim-op zijn door de gemeente Giessenlanden uitgenodigd voor de Nationale Boomfeestdag op woensdag 21 maart. Dan zullen de leerlingen zo’n 22 bomen planten langs de Groeneweg en het Vissersland in Hoornaar. Om 10.20 uur plant wethouder de Jong samen met de kinderen de eerste boom, daarna planten de leerlingen de overige bomen. Willen jullie met kleding en schoenen rekening houden met deze boomfeestdag en met de weersomstandigheden?

EHBO examen groep 7 en groep 8

Donderdag 22 maart hebben de leerlingen van groep 7 en 8 het examen om het diploma Jeugd Eerste Hulp A te behalen. In de lessen gegeven door Clarie Vink en Anke de Leeuw, EHBO-ers van de afdeling Noordeloos, zijn de volgende zaken behandeld: vijf belangrijke punten, verband- en hulpmiddelen, wonden, kleine letsels, vergiftiging, brandwonden, kneuzingen en botbreuken, stoornissen in de bewustzijn en ademhaling en/of circulatie. Iedereen veel succes tijdens het examen.

Inloopavond ’t Gilde

Heeft u de open dag van het Gilde gemist of heeft u nog vragen over de mogelijkheden van het LWOO op het Gilde? Wilt u weten welke mogelijkheden de techniek biedt voor uw kind of wat de Techniek Plusklas inhoudt? Deze en andere vragen kunnen beantwoord worden op de inloopavond van het Gilde op dinsdag 20 maart. U kunt tussen 19.00 uur en 21.00 uur binnenlopen bij het Gilde.

Thuissoftware van AmbraSoft nu met 5 euro korting.

Op school oefent uw kind rekenen en taal met de software van AmbraSoft. U kunt nu ook thuis met deze software oefenen. Familiepakket 1112 voor groep 3 t/m 8 en WoordenSTART voor de kleuters sluiten perfect aan bij de software die op school gebruikt wordt. Met een speciale bestelcode, die verbonden is aan onze school, kunt u nu deze software met maar liefst 5 euro korting bestellen! U betaalt dan geen € 29,95 maar slechts € 24,95!
Via de bestelwebsite van AmbraSoft kunt u tot 31 maart 2012 heel makkelijk gebruik maken van deze korting. Dit doet u als volgt:
1.Ga naar de website www.ambrasoft.nl/actie.
2.Vul daar de naam en plaats van de school van uw kind in.
3.U krijgt dan een persoonlijke kortingscode waarmee u uw bestelling kunt plaatsen.
Uw bestelling wordt dan binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd.

19 maart dammen
19 maart AB