Nieuwsbrief 27

Nieuws

mrt 17

Lied van de week

Groep 3,4,5a: Gewoon maar een knecht.
Groep 6,7,8: Ps 99:1

Schoolfruit

Volgende week krijgen de leerlingen sinaasappel, meloen en komkommer.

Nieuwe website

Heeft u hem al gezien? De nieuwe site van de Samen op weg? Achter de schermen is er hard gewerkt aan de nieuwe site, vanaf nu zijn we ook goed te bekijken via tablet en telefoon.
Het zal even wennen zijn, maar de opbouw hebben we zoveel mogelijk hetzelfde gehouden.

Studiedag opbrengsten

Afgelopen woensdag hebben we tijdens de studiedag bewust gekeken naar de opbrengsten. Wat zeggen de resultaten van Cito voor het inrichten van ons onderwijs/het handelen van de leerkracht in de groep. Trots zijn we op het feit dat we afgelopen jaren ingezet hebben op begrijpend lezen en daar duidelijk resultaat mogen zien.
Na een ochtend in de schoolbanken zijn we ’s middags de handen uit de mouwen gaan steken.
Als cultuurloperschool (zie flyer bij de link naar de nieuwsbrief voor informatie) volgen we namelijk een aantal teamtrainingen. Deze training stond o.a. in het teken van constructies.

Fietsenkeuring fietsen groep 7

I.v.m. het verkeersexamen op 6 april moeten alle fietsen van de leerlingen van groep 7 goedgekeurd zijn.
De keuring van deze fietsen gebeurt op maandagmorgen a.s. Dus leerlingen van groep 7, maandagmorgen op de fiets naar school komen!

Kleden gezocht

Wie heeft er nog kleden over waar de kinderen tijdens de pauze mee kunnen spelen? Vorige zomer hebben de kinderen zo vaak hutten gebouwd met deze kleden, dat we op zoek zijn naar andere kleden. Graag afgeven bij juf Gerlinde.

Maandviering groep 2

Op vrijdag 31 maart verzorgen de leerlingen van groep 2 de maandviering. Alle ouders van de leerlingen van groep 2 zijn van harte welkom om deze maandviering bij te wonen. De viering begint om 8.30 uur en zal ongeveer een half uur duren.

Hulp tijdens Koningsspelen

Op vrijdag 21 april is weer de jaarlijkse sportdag/koningsspelen. Voor de leerlingen van groep 1 t/m 4 worden er koningsspelen georganiseerd op school. Juf Janette is op zoek naar mensen die willen helpen bij de spelletjes. Opgeven kan via de mail janette@cbssamenopweg.nl

Website

Kijkt u even rond op de vernieuwde website! Er is nieuws bij groep 4/5a, groep 5, groep 8 en de plusklas.

 

Data om te onthouden

31 maart maandviering groep 2
3 april ledenvergadering
5 april meisjesvoetbaltoernooi
6 april praktisch verkeersexamen
12 april jongensvoetbaltoernooi
13 april studiedag, alle leerlingen vrij

Groeten,
Jolanda Mulder
directie