mrt 27

Groep 3 t/m 5: Paasliederen
Groep 6 t/m 8: Paasliederen

Goede Vrijdag en Pasen

Donderdag zullen de paasvieringen in de klas gehouden worden. De leerlingen zijn vrij van 3 t/m 6 april.

Rapporten en plakboeken

Vorige week zijn de rapporten uitgedeeld en de plakboeken. Wilt u zorgen dat deze weer op school terugkomen?

Schoolvoetbaltoernooi voor meisjes

Woensdagmiddag a.s. is er weer het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi voor meisjes. Ook onze school neemt daaraan deel met een team op het sportcomplex van SVM in Meerkerk. Supporters van harte welkom!
Het schoolvoetbaltoernooi voor jongens is op woensdag 8 april.

Hulp gezocht voor sportdag 24 april

Vrijdag 24 april hebben de leerlingen van groep 5 t/m 8 sportdag op het sportcomplex van SteDoCo. We zijn op zoek naar ouderhulp voor deze dag.
Wilt u deze dag helpen bij één van de onderdelen van de sportdag, dan kunt u dit doorgeven aan meester Govert via govert@cbssamenopweg.nl.

Sponsorloop KIKA

Wat hebben de kinderen hun best gedaan met de sponsorloop! Zowel met het lopen van de rondjes als het ophalen van sponsorgeld.
Tot nog toe is er maar liefst € 7170,= opgehaald voor KIKA door alle leerlingen van de Brede school en ongetwijfeld wordt dat bedrag nog iets hoger. Mocht je je enveloppe met sponsorgeld nog thuis hebben liggen lever deze zo spoedig mogelijk in, zodat het definitieve eindbedrag bekend gemaakt kan worden.
Fijn dat het zo goed georganiseerd was! Een gezamenlijke warming-up door Anneke van Physiofit, het startschot door burgemeester Ten Cate en mooie beelden op het grote scherm door ABC scherm. Maar ook alle enthousiaste supporters bedankt! Wij wensen Gerrit, de vader van Lieke, veel succes met zijn acties voor KIKA en de marathon in New York.
Enkele foto’s staan al op de website, er volgt nog meer.

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.
Er is weer veel nieuws bij diverse groepen, ook zijn er weer nieuwe fotoalbums aangemaakt. Op de site staat ook een filmpje van de warming-up en van de bekendmaking van het sponsorbedrag.

1 april schoolvoetbaltoernooi voor meisjes
1 april oud papier