mrt 09

Groep 3,4 en 5: Ik ben veilig in Jezus armen
Groep 6/7 en 8: Lied 427:8

Schoolfotograaf

Maandag hebben alle leerlingen de inlogkaart meegekregen voor het bestellen van de schoolfoto’s. Op de inlogkaart staat onder meer een foto van uw kind, alsmede een uniek inlognummer en wachtwoord. U logt thuis in met de inloggegevens op de site van Foto Koch www.fotokoch.nl, plaatst een bestelling en rekent af via iDeal of via een factuur. U kunt eventueel de inloggegevens doorsturen naar familie (bijvoorbeeld opa’s/oma’s), zodat zij zelf een bestelling kunnen plaatsen op de site. U kunt zelf op de site kiezen welke foto’s of pakketten u wilt bestellen. Bij een bestelling van alleen een groepsfoto betaalt u zelfs geen verzendkosten. Indien u meer dan alleen een groepsfoto bestelt, rekenen zij met ideal betaling € 1,00 verzendkosten, voor bestellingen met factuur/acceptgiro rekenen zij € 2,50 verzendkosten. Denkt u er wel aan uiterlijk donderdag 15 maart uw foto’s te bestellen, na die tijd vervalt het aanbod van een gratis groepsfoto.

Kangoeroewedstrijd 15 maart

Enige tijd geleden hebben leerlingen zich op kunnen geven om mee te doen aan de Kangoeroewedstrijd. Donderdag 15 maart is het zover.
De Kangoeroewedstrijd heeft als doel de leerlingen te laten ervaren dat wiskunde heel leuk en uitdagend kan zijn, voor iedereen op zijn eigen niveau.
Je hebt een gezond stel hersens en het kan geen kwaad die eens te laten kraken. Ontdek dat je meer kunt dan je zelf dacht. Bovendien kun je nog prijzen winnen ook …Het gaat om vierentwintig of dertig verrassende vraagstukken die stuk voor stuk een vonkje creativiteit, een flits van inzicht, vragen. Vijf antwoorden per opgave zijn gegeven, één is er goed. Welk? De eerste vragen zijn makkelijk, maar gaandeweg worden ze lastiger. Heb je een hoge score gehaald, dan word je uitgenodigd voor de Junior Wiskunde Olympiade of voor de tweede ronde van de Wiskunde Olympiade.

Ik eet het beter

Donderdagmiddag 15 maart neemt groep 6/7 deel aan “Ik eet het beter”, een educatief platform van Albert Heijn. De leerlingen ontdekken door proefjes, testen en opdrachten van alles over smaak, voedingstoffen en gezond eten. Het boodschappenpakket wordt gratis door Albert Heijn beschikbaar gesteld.

Thuissoftware van AmbraSoft nu met 5 euro korting.

Op school oefent uw kind rekenen en taal met de software van AmbraSoft. U kunt nu ook thuis met deze software oefenen. Familiepakket 1112 voor groep 3 t/m 8 en WoordenSTART voor de kleuters sluiten perfect aan bij de software die op school gebruikt wordt. Met een speciale bestelcode, die verbonden is aan onze school, kunt u nu deze software met maar liefst 5 euro korting bestellen! U betaalt dan geen € 29,95 maar slechts € 24,95!
Via de bestelwebsite van AmbraSoft kunt u tot 31 maart 2012 heel makkelijk gebruik maken van deze korting. Dit doet u als volgt:
1.Ga naar de website www.ambrasoft.nl/actie.
2.Vul daar de naam en plaats van de school van uw kind in.
3.U krijgt dan een persoonlijke kortingscode waarmee u uw bestelling kunt plaatsen.
Uw bestelling wordt dan binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd.

12 maart geen dammen
12 maart PV