Nieuwsbrief 26

Nieuws

mrt 10

Lied van de week

Groep 3 en 4: Ps 62:1
Groep 5 t/m 8: Hij kwam bij ons heel gewoon

Schoolfruit

De leerlingen krijgen deze week een appel, komkommer en waspeen.

Nog 6 weken krijgen we 3 x per week fruit aangeleverd voor al onze leerlingen. Daarna stopt deze actie. We zien dat veel kinderen met veel plezier en smaak het fruit eten en sommigen zelfs hebben leren eten. De vraag is nu; hoe gaan we verder?
Volgende week zullen we een poll uitzetten op de website met vragen over het schoolfruitbeleid. Graag horen wij u mening. Wilt u daarom meedoen?
U ontvangt een aparte mail met link naar de poll.

Vragen voor de poll:
– Vindt u het een goed idee als we de kinderen 3 x per week (verplicht) fruit mee laten nemen voor in de pauze?
– Wilt u dat de school 3 x per week de kinderen fruit blijft geven?
– Wilt u financieel bijdragen in de kosten voor het fruit, als we dit als school gaan regelen?

Studiedag donderdag 17 maart

Donderdag 17 maart zijn alle leerlingen vrij i.v.m. een studiedag van de leerkrachten.

Kidsrun

Vrijdagmorgen is de Kidsrun. De leerlingen van onze school lopen voor Compassion. Tijdens de Paasviering wordt de opbrengst bekend gemaakt. Willen alle leerlingen zorgen dat het sponsorgeld uiterlijk dinsdag ingeleverd is? (Dit in tegenstelling van de datum genoemd in de brief)
Komt u ook om de kinderen aan te moedigen? Graag het startnummer duidelijk op de kleding spelden voor uw kind naar school komt.

Paasviering 22 maart


Dinsdagavond 22 maart wordt de Paasviering gehouden in het Bruisend Hart. We verwachten alle leerlingen van groep 3 t/m 8. Voor de leerlingen van groep 1 en 2 is het vrij om te komen. Ook u wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Aanvang van de viering: 19.00 uur. De zaal is open om 18.45 uur. Matthijs Vlaardingerbroek zal deze avond verzorgen.

Schoolvolleybaltoernooi 23 maart

Woensdag 23 maart wordt het jaarlijkse schoolvolleybaltoernooi gehouden in Giessenburg. Er zijn maar liefst 5 en mogelijk 6 teams die meedoen van onze school!
De teams uit de groepen 4-5-6 spelen van 13.30 – ca. 15.00 uur, de teams uit de groepen 7 en 8 spelen van 15.30 – ca. 17.00 uur
Van de eindtijd kan nog iets afgeweken worden i.v.m. het aantal aanmeldingen.
Iedereen is natuurlijk welkom om op woensdag 23 maart te komen kijken en de teams aan te moedigen.

Website

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst. Er is nieuws bij groep 5/6a.


Data om te onthouden

17 maart studiedag, alle leerlingen vrij
18 maart kidsrun, sponsorloop
22 maart Paasviering
23 maart schoolvolleybaltoernooi
25 maart t/m 28 maart leerlingen vrij i.v.m. Goede Vrijdag en Pasen

Groeten,
Inge Ros