Nieuwsbrief 26

Nieuws

mrt 02

Lied voor volgende week

Groep 3,4 en 5: Ik ben veilig in Jezus armen
Groep 6/7 en 8: Lied 293:1

Rapport II

Vandaag krijgen de leerlingen rapport II mee naar huis. Ook krijgen zij de map mee met de schriften en werkjes die gemaakt zijn. De map met de schriften moet maandag weer meegenomen worden naar school. Er zijn aan het 2e rapport geen 10-minutengesprekken gekoppeld i.v.m. de huisbezoeken die op het moment door de leerkrachten worden afgelegd.
Mocht u dringende vragen hebben over het rapport dan kunt u altijd contact opnemen met de betreffende leerkracht.

Workshop volksdansen

Donderdag hebben de groepen 1 t/m 4 een workshop volksdansen gevolgd. Op de website vindt u onder nieuws bij groep 1 een filmpje van de dansende leerlingen. Onder nieuws van de andere groepen treft u enkele foto’s van de workshop.

School op Seef

Dinsdag a.s. worden de praktijklessen verkeer gegeven aan de groepen 3, 4, 6/7 en 8. De leerlingen moeten deze dag hun fiets meenemen. De praktijklessen voor groep 3,4 en 6/7 worden ’s ochtends gegeven. De les voor groep 8 is ’s middags.

Schoolfotograaf

De afhandeling van de schoolfoto’s zal dit jaar anders gaan dan voorgaande jaren. Als het goed is ontvangt u volgende week via school een inlogkaart. Op de inlogkaart staat onder meer een foto van uw kind, alsmede een uniek inlognummer en wachtwoord. Door de random gekozen inlogcode’s wordt de privacy 100% gewaarborgd. U logt thuis in met de inloggegevens op de site van Foto Koch www.fotokoch.nl, plaatst een bestelling en rekent af via iDeal of via een factuur. U kunt eventueel de inloggegevens doorsturen naar familie (bijvoorbeeld opa’s/oma’s), zodat zij zelf een bestelling kunnen plaatsen op de site. Wij als school zullen dus voor de ouders geen pakket samenstellen. U kunt zelf op de site kiezen welke foto’s of pakketten u wilt bestellen. Van Foto Koch krijgt u altijd een gratis groepsfoto mits u binnen 10 dagen na het uitdelen van de inlogkaartjes bestelt. Bij een bestelling van alleen een groepsfoto betaalt u zelfs geen verzendkosten. Indien u meer dan alleen een groepsfoto bestelt, rekenen zij met ideal betaling € 1,00 verzendkosten, voor bestellingen met factuur/acceptgiro rekenen zij € 2,50 verzendkosten.


Data om te onthouden

5 maart maandopening groep 6/7
5 maart dammen
5 maart uitslag CITO
6 maart School op Seef groep 3, 4, 6/7 en 8
7 maart ophalen oud papier
12 maart PV
13 maart juf Tirza jarig

Groeten,
Inge Ros