Nieuwsbrief 25

Nieuws

mrt 03

Lied van de week

Groep 3,4,5a: Hosanna, hosanna.
Groep 6,7,8: Heer ik kom tot U

Schoolfruit

Volgende week krijgen de leerlingen een appel, galia-meloen en een navelsinaasappel.

Projectweek “Landen”

Wat hebben we toch creatieve leerlingen op onze school! Dat hebben we kunnen zien tijdens de projectavond van 23 februari. Leerlingen en leerkrachten hebben een week lang hard gewerkt over een land, met als resultaat prachtig ingerichte lokalen en nieuwe kennis. Onder “groepen” op de website vindt u o.a. filmpjes van de dansworkshops. Onder “foto’s” staan diverse fotoalbums over de projectweek.

Voorjaarsvakantie

De leerlingen hebben voorjaarsvakantie van 27 februari t/m 3 maart.
Vrijdagmiddag 24 februari is een vrije middag voor alle leerlingen.
Namens het team wens ik iedereen een hele fijne vakantie!

Biddag

Woensdag 8 maart is het biddag. Dit jaar vieren we biddag in de kerk. Het thema van de dienst is: ‘samen.’ De dienst begint om 8.45 en zal ongeveer 45 minuten duren. U bent als ouder (en andere betrokkenen) van harte welkom om de dienst met ons mee te beleven.

Doel zendingsgeld voorjaarsvakantie t/m meivakantie

Afgelopen periode hebben we met elkaar gespaard voor onderstaand doel. Er zijn al 182 lege flessen ingeleverd en we zitten nu op een bedrag van € 281,- euro.
Dit is al een mooie opbrengst! Maar we gaan nog even door! Helpt u mee?
Misschien is het je al opgevallen: vier jongeren uit Hoornaar gaan in de zomer van 2017 bouwen in Bolivia, Haiti, Malawi en Nicaragua. Samen met de christelijke organisatie World Servants zullen we klaslokalen en lerarenwoningen bouwen, zodat ruim 1000 kinderen goed onderwijs kunnen volgen. Omdat we geld nodig hebben voor de bouwmaterialen zijn we druk bezig met actievoeren. De Samen op Weg wil daar ook een steentje in bijdragen:
* Het zendingsgeld
* Lege flessen inzamelen. Deze flessen mogen op school in de hal beneden worden ingeleverd: het statiegeld gaat volledig naar de projecten.
Kunnen we op jouw/uw hulp rekenen?
Alvast ontzettend bedankt namens Anniëlle de Jager, Nadiah de Jager, Jelle Fousert en Henriët den Dunnen

Voetbalschool

Workshop cartoontekenen

Op 20 en 27 maart wordt er een workshop cartoontekenen gegeven in ’t Winkeltje van Gideon in Hoornaar. Cartoonist Arjen Niezen leert kinderen in 2 middagen hoe zij zelf cartoons kunnen gaan tekenen.
De workshop bestaat uit 2 middagen (20 en 27 maart) en is van 15:30 tot 17:00 uur. De kosten bedragen € 27,50 per kind, inclusief handboek, pen, potlood en gum. De workshop is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

Website

Er is veel nieuws op de website over de projectweek.

 

Data om te onthouden

24 februari ’s middags alle leerlingen vrij
27 februari t/m 3 maart voorjaarsvakantie
15 maart studiedag, alle leerlingen zijn deze woensdagochtend vrij

Groeten,
Jolanda Mulder
directie