mrt 09

Groep 3 t/m 5: Paasliederen
Groep 6 t/m 8: Gez 178:1

Studieochtend 25 maart

Op woensdag 25 maart is er een regionale studiedag voor alle leerkrachten, alle leerlingen zijn dan vrij.

Sponsorloop KIKA

Op vrijdag 27 maart organiseren we met de hele Brede School een sponsorloop voor KIKA.
We gaan dit doen in samenwerking met Gerrit den Hartog (vader van Lieke uit groep 1). Hij gaat op 1 november in New York de marathon lopen voor KIKA. Donderdag heeft hij in alle groepen verteld waarom hij dat gaat doen en dat de kinderen mee kunnen doen met een mini-marathon. De kinderen hebben een sponsorformulier meegekregen, waarmee sponsoren gezocht kunnen worden. Ook zat in de enveloppe een brief met daarin de benodigde informatie en het startbewijs met veiligheidsspeldjes. Dit startbewijs moet op de ochtend van de sponsorloop op de kleding bevestigd zijn.
We starten op die dag om 8.45 uur met een gezamenlijke warming-up, waarna de burgemeester het officiële startschot zal geven. Bij de kleuters mogen de ouders ook meelopen. Daarnaast zou het natuurlijk erg leuk zijn als u die vrijdagochtend uw kind komt aanmoedigen.

Naschoolse crealessen voor groep 3 t/m groep 5

In april wordt er door de cultuurcoach van de gemeente Giessenlanden en Workshop4kids weer een naschoolse workshop gegeven. Deze keer is het voor de leerlingen van groep 3 t/m groep 5. Thema: Vogelhuisjes en vlinder aan tak.
Opgeven kan per mail voor vrijdag 20 maart naar info@workshops4kids.nl. De kosten bedragen € 16,50 incl. materiaal, lekkers en drinken. Bij voldoende deelname worden de lessen gegeven op 2 april, 16 april en 23 april.

Schoolvoetbaltoernooien

Het schoolvoetbaltoernooi voor meisjes wordt gehouden op woensdagmiddag 1 april, voor de jongens op woensdagmiddag 8 april. Het toernooi wordt dit jaar gehouden bij SV Meerkerk. Uitwijkdatum is 15 april.
Wie wil tijdens één van de toernooien vlaggen? Graag een mailtje naar govert@cbssamenopweg.nl
Natuurlijk zou het ook heel leuk zijn als er veel leerlingen en ouders komen op aan te moedigen.

Schoolsportdag

De schoolsportdag voor de groepen 5 t/m 8 is dit jaar op vrijdag 24 april (de groepen 1 t/m 4 hebben dan de Koningsspelen).
Zoals elk jaar zijn er ouders nodig die bij een onderdeel willen zitten, zoals: verspringen, bal werpen, sprinten, enz.
Geef je daarvoor op bij meester Govert (govert@cbssamenopweg.nl).

Gezocht: handwerkmoeders en iemand voor controle hoofdluis

Wie wil er komen helpen op donderdagmorgen met de handwerkles van 11.00 uur tot 12.00 uur?
Ook zijn we op zoek naar iemand die op de donderdagmiddag na elke schoolvakantie mee wil helpen met het controleren op hoofdluis bij de leerlingen.
Opgeven kan via administratie@cbssamenopweg.nl

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.
Er is nieuws bij groep 2. Onder “foto’s” staat een album van de biddag.

20 maart rapport II
25 maart studieochtend voor alle leerkrachten van Midden Rivierengebied, alle leerlingen vrij
27 maart sponsorloop voor KIKA