mrt 14

Groep 3 en 4: Psalm 98:1b
Groep 5 t/m 8: Psalm 86:5

Ontruimingsoefening

Gisteren, donderdag 13 maart, hebben we weer een ontruimingsoefening gehouden. Alles verliep voorspoedig. Het is goed om regelmatig deze oefening te houden, zodat in geval van calamiteiten iedereen weet wat hij of zij moet doen.

Naschoolse sportactiviteiten

De naschoolse sportactiviteiten voor de leerlingen van groep 5 t/m 8 worden weer hervat. De kinderen kunnen weer in Het Bruisend Hart terecht op maandag 17 maart, 31 maart en 14 april. De sportactiviteiten beginnen om 15.30 uur. Vergeet je gymspullen en wat te drinken/eten niet mee te nemen. Na de meivakantie gaan ze weer buiten sporten.
De naschoolse sportactiviteiten worden georganiseerd door de sportcoach van de gemeente Giessenlanden.

Bericht van groep 1 en 2

Wie heeft er speelkleden over voor de kleutergroepen om mee buiten te spelen? Dit mogen oude dekens zijn, slaapzakken of plaids. Graag inleveren bij de juffen van groep 1 of 2.
Als u nog een plakboek thuis hebt van uw kind, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk inleveren? De nieuwe werkjes kunnen dan weer in het plakboek gedaan worden.

Inloopavond 19 maart Het Gilde

Woensdag 19 maart houdt Gilde Vakcollege Techniek aan de Gildenweg 4 te Gorinchem tussen 19.00 uur en 21.00 uur een inloopavond om toekomstige leerlingen en hun ouders/ verzorgers te informeren over de opleidingsmogelijkheden aan het Gilde Vakcollege Techniek.
Behalve aan de nieuwe vakafdelingen, Bouwen, Wonen & Interieur (BWI), Produceren, Installeren, Energie (PIE) en Mobiliteit en Transport (MeT)
wordt uitvoerig aandacht geschonken aan de verschillende niveaus waarop geleerd kan worden (BB-KB-GL), de betekenis van het Vakcollege en de Techniek Plusklas.

Studiedag 27 maart

Op donderdag 27 maart is er een studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn deze dag vrij.

Handwerkmoeder gezocht

De handwerkmoeders zijn op zoek naar versterking. Wie heeft interesse om eens in de veertien dagen op donderdagmorgen van 11.00 uur tot 12.00 uur te helpen bij de handwerkles? Graag aanmelden bij Tineke of via tineke@cbssamenopweg.nl.

Ouderhulp gevraagd tijdens de sportdag van groep 5 t/m 8

Op dinsdag 13 mei is de jaarlijkse sportdag voor de leerlingen van groep 5 t/m 8. We moeten voor deze dag voor tien vrijwilligers zorgen. Wie wil helpen op deze dag, die gehouden wordt op het sportcomplex van SteDoCo? Opgeven kan bij meester Govert of via govert@cbssamenopweg.nl.

Op de website staan bij diverse groepen weer veel stukjes over wat zij de afgelopen week hebben gedaan. Groep 3 heeft getekend met houtskool, groep 2 met de techniekdozen en er is door twee groepen een bezoek gebracht aan oaseo.

21 maart rapport II
27 maart studiedag, alle leerlingen vrij