Nieuwsbrief 25

Nieuws

feb 17

Lied voor volgende schoolweek

Groep 3,4 en 5: Ja is ja
Groep 6/7 en 8: Simon en Andreas

Schaatsen op de ijsbaan

Vrijdagmiddag jl. zijn we met de leerlingen naar de ijsbaan geweest. Van deze middag staat op de website onder “foto’s” een fotoalbum van deze middag. Vanmorgen zijn er nog foto’s van een ouder bijgevoegd. Bedankt voor het maken van deze foto’s.

Schoolfotograaf

De afhandeling van de schoolfoto’s zal dit jaar anders gaan dan voorgaande jaren. Binnenkort ontvangt u via school een inlogkaart
Op de inlogkaart staat onder meer een foto van uw kind, alsmede een uniek inlognummer en wachtwoord. Door de random gekozen inlogcode’s wordt de privacy 100% gewaarborgd. U logt thuis in met de inloggegevens op de site van Foto Koch www.fotokoch.nl, plaatst een bestelling en rekent af via iDeal of via een factuur. U kunt eventueel de inloggegevens doorsturen naar familie (bijvoorbeeld opa’s/oma’s), zodat zij zelf een bestelling kunnen plaatsen op de site. Wij als school zullen dus voor de ouders geen pakket samenstellen. U kunt zelf op de site kiezen welke foto’s of pakketten u wilt bestellen. Van Foto Koch krijgt u altijd een gratis groepsfoto! Bij een bestelling van alleen een groepsfoto betaalt u zelfs geen verzendkosten. Indien u meer dan alleen een groepsfoto bestelt, rekenen zij met ideal betaling € 1,00 verzendkosten, voor bestellingen met factuur/acceptgiro rekenen zij € 2,50 verzendkosten.

Voorjaarsvakantie

Vandaag begint om 12.00 uur de voorjaarsvakantie. Alle kinderen hebben dus ’s middags vrij. De voorjaarsvakantie duurt tot en met 24 februari. Het team wenst iedereen een fijne vakantie!

Informatie over vervolgonderwijs

De volgende data zijn bij ons bekend:
Op woensdag 29 februari 2012 is er een doe-dag bij het Gilde vakcollege techniek.
Woensdag 29 februari doe-dag Talentenstromen bij het Merewade college, leerlingen kunnen zich daarvoor aanmelden via juf Jolanda of meester Govert.


Data om te onthouden

17 februari 12.00 uur begin voorjaarsvakantie
20 t/m 24 februari voorjaarsvakantie
27 februari geen dammen
28 februari workshop volksdansen groep 1 t/m 4
28 februari AB
1 maart PV
2 maart rapport II

Groeten,
Inge Ros