apr 09

Als team beginnen en eindigen we de week nu ook digitaal. Deze week zijn we gestart met een lied. Passend in deze onzekere tijd, waarin we mogen horen dat we niet bang hoeven te zijn voor vandaag of morgen en de stormen die het leven kan brengen. Bedenk je, dat je in de hand van onze God bent die alles maakte.

God,
geef me rust en vertrouwen,
opdat ik me niet mee laat slepen
door angst en paniek.
Geef me wijsheid,
opdat ik het goede doe
en het dwaze laat.
En geef me liefde,
opdat ik oog en oor heb voor mijn medemens
en bereid ben te helpen waar nodig. Amen.

Met Pasen staan we stil bij het kruis en de opstandig. Hij stierf om de gebrokenheid en zonde van de wereld te dragen.
Graag hadden we hier afgelopen maandag bij stil gestaan middels de uitvoering van de Matteus. De eerste stap was reeds gezet…
Volgend schooljaar een herkansing, al kunnen niet alle kinderen er dan bij aanwezig zijn.

Goede paasdagen!

Geniet van het lange weekend zonder (t)huiswerk!

Ouders, dank u wel!

Drie weken geleden kreeg u uw kind thuis en moest u zelf met uw kind aan de slag. Wat zijn wij als meesters en juffen van de school ontzettend blij en dankbaar dat u elke dag de kinderen weer aan het werk zet! Dat u ze rust en structuur probeert te bieden in deze onwerkelijke en onzekere tijd. Wij beseffen: het valt niet altijd mee! Daarom vonden wij het leuk u een kleinigheidje te geven. We hopen dat het in de smaak gevallen is!

Groeten van alle meesters, juffen en medewerkers van CBS Samen op Weg

Bericht van stichting welzijn

Op verzoek van de gemeente Molenlanden sturen we u hierbij de brief omtrent de coördinatie van alle mooie initiatieven die ontstaan in deze coronatijd.

Jeugdgezondheidzorg

De jeugdgezondheidszorg heeft een brief gestuurd naar de school met betrekking tot de bereikbaarheid van deze organisatie in deze corona-tijden. We willen dat graag met u delen.

Alle contactmomenten met schoolgaande kinderen gaan voorlopig niet door, maar ook in deze tijd kunt u bij hen terecht met vragen over gezondheid, opgroeien en meer. Meer hierover leest u in het bijgevoegde bestand:

Bij groep 1 vindt u leuke foto’s en filmpjes van het thuisonderwijs. Ouders en kinderen hebben dit naar de juf gestuurd. Kijk er eens rond, wellicht brengt het u ook weer op leuke ideeën.

• 17 apr: volgende nieuwsbrief