feb 17

Groep 3,4,5a: Ps 100:2
Groep 6,7,8: Opw. 42

Schoolfruit

Volgende week krijgen de leerlingen een appel, waspeen en een sinaasappel.

Deze week

Wat bijzonder dat we deze week met zoveel kinderen, oud-leerlingen, ouders/verzorgers, opa’s/oma’s, en andere belangstellende in de kerk mochten beginnen. Het was zo druk dat er zelfs nog extra stoelen nodig waren. Mooi om zo met elkaar aandacht te schenken aan het thema ‘welkom thuis’ en stil te staan bij de liefde van elkaar en Gods liefde voor de mensen.

Dinsdagmorgen waren er ook extra stoelen nodig. Wat hebben we veel ouders/verzorgers welkom mogen heten op school bij de open ochtend. En wat leuk dat de aankomende kleuters vast kennis gemaakt hebben met de juffen en kinderen in de klas.

Donderdagochtend mochten we met elkaar de projectweek met het thema ‘landen’ officieel openen…
Bent u ook toe aan een reisje? Naar de zon, weg van de vrieskou? Wilde dieren spotten? Of toch iets meer cultuur? Ik in ieder geval wel! Donderdagochtend was ik blij verrast met het reisbureau ‘Samen weg’ in de hal. Maar ik moet zeggen, ik ben er nog niet helemaal uit… Ik heb al wel een beetje sfeer mogen proeven… maar tja… welk reisje moet ik nu gaan boeken?
Gelukkig hoorde ik dat er aanstaande donderdag een kijkavond is over verschillende landen, daar ga ik zeker een kijkje nemen. U komt toch ook? De open avond is van 18.30 tot 19.30 uur.
Wilt u ook vast een impressie van wat u te wachten staat? Dan moet u zeker even een kijkje nemen via onderstaande link!

Voorjaarsvakantie

De leerlingen hebben voorjaarsvakantie van 27 februari t/m 3 maart.
Vrijdagmiddag 24 februari is een vrije middag voor alle leerlingen.
Ook op de ochtend of dagen voor de voorjaarsvakantie wordt uw kind op school verwacht. Is dit niet het geval en is er geen verlof aangevraagd en toegekend, dan moeten we in ParnasSys aangeven dat uw kind ongeoorloofd afwezig is. Voor de voorjaarsvakantie is altijd een landelijke controle op afwezigheid, wegens veel voorkomen van ongeoorloofd verlof.

Voetbalschool

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst. Er is nieuws bij groep 1 en 2 en een fotoalbum van de opening van de projectweek.

16 februari start projectweek
16 februari verplichte 10-minutengesprekken groep 4/5a