feb 19

Groep 3 t/m 5: Psalm 133:1b
Groep 6 t/m 8: Opw. 240 Hosanna, hosanna, de Koning komt.

Vakantie

Vanmiddag om 12. 00 uur start de voorjaarsvakantie. Na een drukke periode met CITO toetsen en projectweek gaan we weer genieten van een weekje rust en vrijheid. Namens het team wens ik u een fijne vakantie!

Geboren Anna en Sophie

Maandag 16 februari zijn juf Rachel en haar man Harmen de hele trotse ouders geworden van twee prachtige dochters. Ze heten Anna Catharina en Sophie Wilhelmina. Anna en Sophie zijn beiden 45 cm en Anna is 2240 gram en Sophie 2400 gram. Moeder en kinderen (en vader) maken het goed.
Het adres van Harmen en Rachel den Boer is Dr. Schoyerstraat 27, 4205 KR Gorinchem.

Naschoolse crealessen groep 6 t/m 8

Een aantal leerlingen van groep 6 t/m 8 hadden aangegeven de workshop “Vrolijke Vogel” graag te willen volgen. Deze workshop is pas gegeven aan leerlingen van groep 3 t/m 5.
Tijdens deze workshop maak je een Vrolijke Vogel van 50 cm van een styropor ei en bal. Deze wordt bekleed met Foam Caly en van chenille draad worden de poten en de nek gemaakt.

Kosten: “Vrolijke Vogel” van 2 lessen voor groep 6 t/m 8 € 15,00. Insclusief materialen, lekkers en drinken.

Leerlingen/(ouders/verzorgers) kunnen zich aanmelden door een mail te sturen aan: info@workshops4kids.nl tot uiterlijk vrijdag 27 februari. a.s.
Bij voldoende inschrijvingen (min. 4-max. 8) starten de lessencycli op donderdag 5 maart a.s. in het technieklokaal van de school.

Studiedag 13 maart

Vrijdag 13 maart is er een studiedag voor de leerkrachten. Alle leerlingen zijn deze dag vrij.

Zendingsgeld

Hierbij wil ik nogmaals een oproep doen voor ons zendingsproject. Elke maandag wordt er geld ingezameld voor het werk wat juf Carolien verricht in Oeganda. Als je hoort en ziet in welke armoedige omstandigheden Carolien probeert een school op te bouwen en hoe kinderen daar blij zijn om naar school te kunnen gaan, zou het toch geweldig zijn als we daar veel geld voor kunnen verzamelen?
Denkt u daarom eraan om uw kind op maandag zendingsgeld mee te geven?

Plastic doppen

Lars de Boer uit groep 6 verzamelt al een tijdje plastic doppen en deksels. Hij wil graag dat alle kinderen (en ouders) van de school met hem mee gaan doen omdat het voor een goed doel is. Van de opbrengst van de doppen kunnen er blindengeleidehonden worden opgeleid:
Iedereen heeft ze thuis. Plastic dopjes van bijvoorbeeld frisdrankflesjes of melkpakken. Gooi ze niet weg, maar lever ze in! U ontlast zo het milieu en u steunt KNGF Geleidehonden. De opbrengst gaat naar de opleiding van de honden.
Alle plastic ronde doppen en deksels mogen ingezameld worden.
Denk dan bijvoorbeeld aan de doppen van deze producten:
• Mineraal- of spuitwater
• Frisdrankflessen
• Melk- of yoghurtpakken
• Fruitsappakken
• Sportdrank (verwijder a.u.b. het kleine doorzichtige plastic dopje)
• Wasmiddelen (zowel de doppen van de flessen als het doseerdopje)
• Zepen en shampooflessen
• Deo-en spuitbussen
• Slagroombussen
• Pindakaas- en chocoladepastapotten
De doppen dienen schoon en droog ingeleverd te worden. In sommige dopjes zitten kartonnen- of metalen lipjes, deze moeten ook verwijderd worden.

Tegenover de kleuterlokalen, bij de zijingang, vindt u een doos waar de doppen ingeleverd kunnen worden.
Alvast heel hartelijk bedankt!

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.
Er is nieuws bij groep 1 en nog een fotoalbum van de projectweek van groep 1. Ook is er een fotoalbum van de maandsluiting verzorgd door groep 2.

20 februari leerlingen ’s middags vrij
23 februari t/m 27 februari voorjaarsvakantie