feb 13

Groep 3 t/m 5: Psalm 133:1a
Groep 6 t/m 8: Opw. 436

Projectweek

We mogen terugkijken op een geslaagde projectweek. Er zijn allerlei kunstwerken gemaakt van klei, verf en steen. Er is gewerkt over fotografie, meubels ontworpen, animatiefilmpjes maken en doodles. De workshops waren verzorgd door Anton Klein, een beroepskunstenaar.
De week werd geopend door een levend schilderij. De leerkrachten vormden dit levend schilderij en vertelden waar er deze week over werd gewerkt.
Een filmpje van de opening staat op de website. Ook de kijkavond is heel druk bezocht. Fijn dat er zoveel ouders, grootouders en andere belangstellenden aanwezig waren. Ouderraad, bedankt voor de hulp op deze avond. De veiling van de kunstwerken heeft op de kijkavond heeft € 365,= opgebracht.
U kunt nog veel terugzien van de projectweek op de website van de school.

Maandsluiting groep 2

Vrijdag 20 februari verzorgen de leerlingen van groep 2 de maandsluiting. Alle ouders van de leerlingen van groep 2 worden hierbij van harte uitgenodigd.
De sluiting begint om 8.30 uur en duurt ongeveer een half uur.

Voorjaarsvakantie

Vrijdagmiddag 20 februari om 12.00 uur start de voorjaarsvakantie. Alle kinderen zijn dus ’s middags al vrij.

Studiedag 13 maart

Vrijdag 13 maart is er een studiedag voor de leerkrachten. Alle leerlingen zijn deze dag vrij.

Zendingsgeld

Hierbij wil ik nogmaals een oproep doen voor ons zendingsproject. Elke maandag wordt er geld ingezameld voor het werk wat juf Carolien verricht in Oeganda. Als je hoort en ziet in welke armoedige omstandigheden Carolien probeert een school op te bouwen en hoe kinderen daar blij zijn om naar school te kunnen gaan, zou het toch geweldig zijn als we daar veel geld voor kunnen verzamelen?
Denkt u daarom eraan om uw kind op maandag zendingsgeld mee te geven?

Organisatie avondvierdaagse Giessenlanden

Er zijn al zeven ouders die zich hebben opgegeven om mee te willen denken bij het opzetten van een avondvierdaagse in Giessenlanden. Fijn dat er zoveel mensen zijn die daarbij willen helpen. T.z.t hoort u daar meer over.

Hulp gevraagd bij Koningsspelen

Op vrijdag 24 april worden de Koningsspelen georganiseerd. Om deze dag tot een succes te maken zijn we op zoek naar hulp van ouders en/of grootouders. U kunt zich opgeven bij Tineke of via Tineke@cbssamenopweg.nl

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.
Deze week heel veel nieuws en fotoalbums op de website over de projectweek.

20 februari maandsluiting groep 2
20 februari leerlingen ’s middags vrij