Nieuwsbrief 22

Nieuws

feb 13

Lied van deze week

Groep 3 en 4: Zeven maal zeventig maal
Groep 5 t/m 8: Onder, boven, voor en achter.

Voorjaarsvakantie

Vanmiddag, 14 februari, om 12.00 uur begint de voorjaarsvakantie. We hopen dat iedereen een fijne vakantie mag hebben en we zien elkaar weer op maandag 24 februari.
Fijne vakantie allemaal!

Schoolbibliotheek open op dinsdagmiddag

Na de voorjaarsvakantie zal de schoolbibliotheek elke dinsdagmiddag open zijn van 15.15 uur tot 15.45 uur. De kinderen hebben dan de gelegenheid om op hun gemak boeken te zoeken en ouders kunnen meekijken of meehelpen zoeken. Zowel de bibliotheek beneden als de bibliotheek boven zijn die tijd open.

Maandopening groep 4

Dinsdag 4 maart zal groep 4 de maandopening verzorgen. Alle ouders van de leerlingen van groep 4 worden hierbij van harte uitgenodigd. De maandopening begint op 8.30 uur en zal ongeveer een half uur duren.

Studiedag 27 maart

Op donderdag 27 maart is er studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn deze dag vrij.

CITO eindtoets

Alle leerlingen van groep 8 hebben deze week de Cito eindtoets gemaakt. In de week van 10 t/m 14 maart hopen we dat de uitslag binnen is.

Schoolmelk ook voor overblijvers

Campina Schoolmelk biedt de mogelijkheid aan om leerlingen gebruik te laten maken van schoolmelk. Het assortiment bestaat uit twee zuivelproducten, halfvolle melk en Optimel drink framboos. U kunt kiezen uit één of meerdere consumptiemomenten. Dit kan zijn de ochtendpauze, maar ook de lunchpauze. Als uw kind bijv. maar twee keer per week overblijft kan ook voor die momenten gekozen worden. Uw kind krijgt altijd gekoelde verse zuivel. Prijs halfvolle melk € 0,36, Optimel € 0,38. U sluit het abonnement rechtstreeks af met FrieslandCampina. Het aanmeldingsformulier kunt u vinden onder “downloads” op de website.

Koningsspelen

Dit jaar zijn de Koningsspelen in de meivakantie (25 april) daardoor hebben we besloten om niet mee te doen met de Koningsspelen. Ongetwijfeld heeft de Oranjevereniging een mooi programma op de Koningsdag, 26 april.

Website

Op de website is heel veel te vinden over de projectweek, ook is er een fotoalbum van de afsluitende tentoonstelling. Er is een fotoalbum van groep 5/8 over het werken uit de techniekdozen, van de gymles op donderdagmorgen en van het bezoek van groep 4 aan het gemeentehuis.


Data om te onthouden

14 februari alle leerlingen s’middags vrij
17 februari t/m 21 februari voorjaarsvakantie
4 maart maandopening groep 4
27 maart studiedag, alle leerlingen vrij

Groeten,
Inge Ros