Nieuwsbrief 20

Nieuws

jan 19

Lied van de week

groep 3 t/m 5 Ps 25:2
groep 6 t/m 8 Er is geen vriend zo trouw als Jezus

Verdriet

Verdrietig zijn wij vanwege het overlijden van de moeder van onze leerling Naomi en oud-leerling Thijmen en Nathalie,
Astrid Looijen
Wij wensen haar man Willem, Naomi, Tijmen, Nathalie en alle familieleden heel erg veel sterkte met dit ingrijpende verlies.

Schoolfruit deze week

De leerlingen krijgen dinsdag een banaan, donderdag een appel en vrijdag ananas.
Mocht er een fruitsoort tussen zitten wat uw kind niet lust, dan kunt u ander fruit of groente meegeven voor in de ochtendpauze.

Parkeren in de vakken

Afgelopen week was het veelal regen- en stormachtig weer. Daardoor werden veel kinderen naar school gebracht met de auto. Begrijpelijk. Wel wil ik ieder er op wijzen dat het van belang is om de auto’s in de daarvoor zijnde vakken te plaatsen om vervelende situaties te voorkomen. Mocht uw kind door iemand anders op school gebracht worden, wilt u ze dan ook hiervan op de hoogte brengen?

Even voorstellen

Hoi! Ik ben Mirjam Verschoor, bijna 23 jaar en woon in Papendrecht. In december heb ik de Pabo afgerond en ik ben dankbaar dat ik deze maand kan beginnen met mijn eigen klas.
Naast het lesgeven geef ik al jaren zondagschool bij mij in de kerk. Ook houd ik er erg van om op mijn neefjes van 0, 2 en 4 te passen. Ik ben graag creatief bezig: van handlettering tot tekenen.
Ik zou zeggen, kom gerust even kennismaken! Vanaf 22 januari zal ik op maandag en dinsdag voor groep 6 staan. Ik zie er naar uit om de groep beter te leren kennen en er een mooie tijd van te maken.

Physio•Fit Dirk IV Loop

Zaterdag 27 januari 2018 wordt de 29e Physio•Fit Dirk IV Loop gehouden. Naast de kind en ouderloop, wordt er ook dit jaar weer een jeugdloop gehouden. De start van kind en ouderloop is rond 11:00 uur. De jeugdlopen gaan hierna van start. Het parcours is op het Dirk IV Plein in Hoornaar. Voor de afstanden van de groepen verwijzen wij u graag naar onze website http://dirkivloop.nl/index.php/deelnemers/jeugdloop Deelname voor de kinderen is gratis. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl Alle kinderen krijgen na afloop een herinnering en drinken.

Website

Op de website staat nieuws bij groep 6 over de gehouden juffendag.

Data om te onthouden

26 januari rapport
28 januari juf Gerlinde jarig
11 februari kerkdienst kerk, school, gezin
13 februari open ochtend, mogelijkheid tot inschrijving leerlingen
13 februari 10-min gesprekken groep 3 t/m 7

Namens,

Jolanda Mulder
directeur