jan 30

Groep 3 t/m 5: Gez. 56
Groep 6 t/m 8: Gez. 442:1

Bezoek Maritiem museum groep 4

Groep 4 heeft donderdag jl. een bezoek gebracht aan het Maritiem museum in Rotterdam. Onder begeleiding van juffen en ouders zijn zij er met de trein heen geweest. Ondanks de slechte weersomstandigheden is de reis goed verlopen en hebben de kinderen genoten in het museum en van de treinreis.
Een fotoalbum treft u aan op de website.

Modemaken

Beste Samen op Weg school,

Met heel veel plezier hebben wij MODEMAKEN gegeven op jullie leuke en enthousiaste school.
Bedankt en ook voor de leuke attentie,de chocolade en kaart met jullie namen en bedankjes en tekeningen zijn hart verwarmend.
En graag tot ziens,

Met vriendelijke groeten
Conny Oosterom

(Een fotoalbum staat op de website)

Wie wil meedenken met de organisatie van een avondvierdaagse in Giessenlanden?

In samenwerking met de sportcoördinatoren van de scholen in Giessenlanden willen we misschien een avondvierdaagse voor de leerlingen gaan organiseren, mede op het verzoek van het ouderpanel.
Wie wil meedenken om dit tot stand te laten komen? Opgeven kan via info@cbssamenopweg.nl

Open dag 3 februari en inschrijving nieuwe leerlingen

Op dinsdag 3 februari is van 9.00 uur tot 11.00 uur de jaarlijkse open ochtend van de Brede School (CBS Samen op Weg, OBS Klim-op, PSZ Trippel-Trappel en BSO de Polderkids), dit jaar zal er ook in de avond gelegenheid gegeven worden op de school te bezoeken. Dit is van 19.00 uur tot 20.00 uur.
Op onze school is deze open dag bedoeld voor ouders met hun kind dat 4 jaar wordt na 1 juli 2015. Uw kind mag in groep 1 meespelen, terwijl u een rondleiding door de school krijgt. Voor de ouders die al een kind op school hebben is het afhalen van een inschrijfformulier voldoende. Dit kan elke ochtend afgehaald worden bij Tineke. Het formulier is ook te downloaden via de website.
Ken u iemand die een kind heeft dat 4 jaar wordt tussen 1 juli 2015 en 30 juni 2016, wilt u dit dan aan ons doorgeven? We kunnen dan voor een persoonlijke uitnodiging zorgen.

Hulp gevraagd bij Koningsspelen

Op vrijdag 24 april worden de Koningsspelen georganiseerd. Om deze dag tot een succes te maken zijn we op zoek naar hulp van ouders en/of grootouders. U kunt zich opgeven bij Tineke of via Tineke@cbssamenopweg.nl

Foto’s die u van de website downloadt zijn in een heel klein formaat. Wilt u groter foto’s downloaden dan kan dit via https://picasaweb.google.com/106475453563327184808/ Op deze site staan alle fotoalbums die door ons zijn aangemaakt. Ook nieuwe fotoalbums worden daarop geplaatst.
Een album is er aangemaakt van het bezoek aan het Maritiem museum door groep 4 en het album van het Rijksmuseum is aangepast. Ook is er een album “Modemaken” van groep 8 en foto’s van het schieten van de flessen.

3 februari Open dag Brede School
4 februari oud papier